23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Knald på farverne – helt uden graffiti

Banegårdstunnellen i Herning er fyldt med farver, men det skyldes ikke graffiti. Det skyldes en helt ny lyskunst-installation. All Remove har beskyttet tunnellen imod graffiti.

FÅ ET TILBUD PÅ GRAFFITI-BESKYTTELSE – KLIK HER

Tunneller kan være dystre og uhyggelige. Især ulovlig graffiti kan gøre folk utrygge, så de holder sig væk. For at undgå den slags problemer i Banegårdstunnellen i Herning har kommunen fået installeret en flot og farverig lyskunst-installation. Det gør både tunnellen tryg og spændende.

Anti-graffiti behandling gør tunneller trygge
All Remove er kendt for at beskytte tunneller i hele landet imod ulovlig graffiti. Pæne og ordentlige tunneller er simpelthen mere trygge at færdes i.

I årevis er mange forskellige slags tunneller blevet afrenset for ulovlig graffiti. Vi har også fjernet ulovlige klistermærker og plakater. Bagefter er overfladerne ofte blevet anti-graffiti beskyttet. I nogle tunneller er lovlig graffiti endda også blevet beskyttet imod hærværksfolk, der kunne finde på at overmale kunsten.

Betonvægge beskyttet imod graffiti
For at undgå at Banegårdstunnellen bliver ødelagt af ulovlig graffiti, har bad kommunen derfor All Remove om at anti-graffiti beskytte betonoverfladerne. Først blev al beton renset, derefter imprægneret, så overfladerne er mere smudsafvisende og nemmere at holde pæne. Til sidst blev væggene behandlet med All Removes anti-graffti beskyttelse. Så hvis der kommer ulovlig graffiti i fremtiden, kan All Remove nu fjerne det hurtigt og effektivt.

FÅ ET TILBUD PÅ GRAFFITI-BESKYTTELSE – KLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047