23948sdkhjf

3 nye medarbejdere i Molio

| Medlemsnyhed | Indrykket af Molio

I Molio har vi budt 3 nye medarbejdere velkommen, der hver især vil bidrage i vores arbejde med bl.a. bæredygtighed, konferenceafholdelse og kommunikation.

Amalie Christine Nyholm, 28, er tiltrådt som Projektleder for Bæredygtighed i Molio. Amalie skal være med til at integrere bæredygtighed på tværs af Molios Digitale Værktøjer, samt udvikle nye værktøjer inden for bæredygtighed, som skal komme branchen til gode. Amalie kommer fra en tidligere stilling som bæredygtighedsrådgiver i ABC Rådgivende Ingeniører og har en uddannelsesmæssig baggrund som Civilingeniør i Bygningsdesign med speciale i livscyklusvurdering og absolut bæredygtighed.

Maria Louise Nørgaard Bay, 33, er tiltrådt som Koordinator i Molio Kurser. Maria Louise skal blandt andet være med til at drive kongressen Circular Build Forum, der skal bidrage til den cirkulære og bæredygtige omstilling af byggebranchen. Maria Louise har tidligere arbejdet med kurser, konferencer og festivaler i fødevarebranchen, og har en uddannelsesmæssig baggrund fra CBS i Management of Creative Business Processes (og RUC i Performance-Design).

Linette Maesen, 38, er tiltrådt som kommunikationsspecialist i Molios marketingafdeling. Med bred kommunikationserfaring fra især anlægs- og byggebranchen skal Linette være med til at løfte kommunikationen i Molio og bl.a. skabe synlighed omkring Molios kurser, uddannelser og digitale værktøjer. Linette kommer fra en stilling som kommunikationsmedarbejder i Per Aarsleff A/S og er uddannet kandidat i kommunikation med fokus på fagjournalistik og strategi.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Molio

Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark
Molio

Send til en kollega

0.203