23948sdkhjf

KURSUS: Commissioning og performancetest

| Medlemsnyhed | Indrykket af Molio

På dette kursus opnår du en grundig forståelse for anvendelse og værdien af commissioning (Cx) og performancetest. Du lærer at spotte potentielle faldgruber, og bliver i stand til at sikre, at dine commissioningprocesser giver effektiv værdiskabelse.

Commissioning er kort forklaret en proces, som er tilrettelagt for at sikre, at når et byggeri afleveres, så fungerer det som det skal.

På kurset gennemgås baggrunden for commissioning, herunder hvorfor man som bygherre skal interessere sig for commssioning. Herefter vil vi, på baggrund af gode og dårlige erfaringer fra gennemførte projekter, opstille eksempler på hvordan man med fordel kan organisere og planlægge sine commissioning-aktiviteter.

Du ser praktiske eksempler fra gennemførte byggeprojekter, og får best-practice råd og værktøjer til at komme i gang med commissioning og performancetest.

Du vil blive indført i begreberne commissioning og performancetest, herunder hjælpeværktøjer til gennemførelse. Kurset gennemgår eksempler på best-practice for afprøvning af funktioner i en bygnings tekniske installationer. Du lærer at spotte potentielle faldgruber, og bliver i stand til at sikre, at dine commissioning-processer giver effektiv værdiskabelse. Du lærer desuden:

  • At forstå hvornår det er relevant at anvende commissioning og performancetest
  • Gennemskue hvordan man laver det ideelle setup for commissioning
  • Du bliver i stand til at planlægge og gennemføre funktionsafprøvninger (performancetest).

Den 31. oktober 2022

Læs mere

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Molio

Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark
Molio

Send til en kollega

0.125