23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sprøde pølser, kolde fadøl og masser af videndeling

Fredag blev der sat strøm til den årlige DK EL Festival, hvor 16 samarbejdspartnere og godt 130 medarbejdere var inviteret til en dag med hyggeligt samvær, videndeling og godmodige drillerier på tværs af virksomheder, afdelinger og lokationer.

DK EL Festivalen handler først og fremmest om at ryste den store flok af dygtige medarbejdere sammen og skabe rum til videndeling mellem DK EL og vores mange gode samarbejdspartnere. Det fortæller Hassan Soussi, der er CEO i DK EL. 

- Fundamentet for succes er vores dygtige medarbejdere. Til dagligt er de spredt for alle vinde, men med Festivalen får vi en kærkommen lejlighed til at mødes på kryds og tværs af funktioner og lokationer. Det er rigtigt godt og med til at skabe et endnu stærkere fællesskab og den rigtige teamspirit for hele organisationen, understreger Hassan Soussi.

Videndeling styrker konkurrencekraft
Hassan Soussi startede i sit nye job som CEO i DK EL 1. september, og lige siden den først dag ved skrivebordet, har han glædet sig til DK EL Festivalen.

- Festivalen åbnede kl. 14 i høj solskin og med et stort fremmøde af vores samarbejdspartnere. De stod klar til en god snak om nye produkter, trends og intelligente teknologier. Videndelingen er en ren win win. Vi bliver skarpere på nye løsninger, og vores samarbejdspartnere får en endnu bedre forståelse af vores behov. I sidste ende kommer det vores kunder til gode, forklarer den nye CEO.

Samarbejdspartnere nørder gerne med DK EL
I Solar Industri glæder Peter Larsen sig over at være en del af DK EL Festivalen.

- Det er godt at møde medarbejdere i DK EL i mere afslappede rammer, hvor vi kan nørde både de kendte og de nye produkter på markedet. Vi opdaterer hinanden på den nyeste viden og muligheder, og det er med til at udvikle vores samarbejde, mener Peter Larsen, Account Manager i Solar Industri. 

Medarbejderfest rundede festivalen af
Festivalen sluttede af med et brag en fest for medarbejdere i DK EL, hvor smagsløgene blev forkælet med god mad, og hvor lattermusklerne sjældent stod stille.

- I DK EL vil vi gerne takke samarbejdspartnere for at deltage i den første del af festivalen og alle medarbejdere for en helt fantastisk eftermiddag og aften, fortæller Hassan Soussi, Lasse Larsen og David K. Nielsen samstemmende.

Samarbejdspartnere på Festivalen

  1. Wibe
  2. OBO
  3. Signify
  4. Schneider Electric
  5. NKT
  6. Hide-a-lite
  7. CommScope
  8. Niko
  9. Milwaukee
  10. ABB
  11. Rital
  12. Solar V & B
  13. Solar Light
  14. Solar Data
  15. Solar Sikring
  16. Solar Klima & Energi
DK EL ApS
Stiftsvej 16
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36479183

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063