23948sdkhjf

Pålidelige rumsensorer og elegante betjeningspaneler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Thermokons store sortiment af sensorer forhandles hos Belimo i Skanderborg.

Belimo har allerede et udvalg af egne sensorer til både rør, luftkanaler og rum, men har altså valgt at supplere udvalget med tyske Thermokon – måske verdens førende producent af sensorer. ”For det første, fordi Thermokon har et kæmpe udvalg af sensorer – langt større end det, vi har i Belimo. Og for det andet, fordi Thermokon leverer samme høje kvalitet som Belimo. Det er virkelig gode sensorer, vi kan stå inde for,” forklarer Jann Jensen, Sales Manager KAM hos Belimo Danmark.

Nemme at integrere i BMS med bus-kommunikation
Thermokons sensorer er klar til bl.a. BACnet og Modbus– de samme bus-protokoller som Belimos ventiler og aktuatorer også kommunikerer i, så de kan nemt integreres i samme anlæg – og samme BMS. Med præcise sensor-data og hurtigtreagerende og pålidelige spjæld og ventiler fra Belimo i samme BMS er det muligt at have fuld kontrol over både indeklima/HVAC, lys og lysindfald i bygningen. 

Ét betjeningspanel til alt indeklima, lys m.m.
Thermokons sensorer findes også integreret i betjeningspaneler, der samler alle funktoner, så både rumtemperaturer, solafskærmning, ventilation, lys og meget mere kan styres fra samme panel. Endda med et intuitivt og brugervenligt display. ”Der er både nogle meget eksklusive paneler til kontorer, hoteller eller boliger, hvor standarden gerne må være høj,” fortæller Jann Jensen, ”og der er også mere ligetil design. De passer godt til den måde, vi danskere indretter os på i dag.

Betjeningspanelerne findes såvel med trådede som med trådløse forbindelser.

Tal løsninger med Belimo
Jann Jensen lover, at han og hans kolleger i Skanderborg altid gerne er behjælpelige med at sammensætte og disponere løsninger. Både med og uden Thermokons sensorer og betjeningspaneler.

Læs mere om Thermokon og produkterne på belimo.dk eller kontakt Belimo på tlf. 86 52 44 00

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078