23948sdkhjf

Cembrit introducerer Cembrit Plank Connect med fer og not

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cembrit A/S

Cembrit lancerer nu Cembrit Plank Connect – en fibercementplanke med fer og not samt unikke designfunktioner som en udvidelse af den populære Cembrit Plank Original-facadebeklædning.

Gennem mange år har Cembrit Plank Original-serien været synonym med fibercementplanker i høj kvalitet og med vedligeholdelsesvenlige egenskaber. Nu er de velkendte egenskaber ved Cembrit Plank Original blevet integreret i et nyt, innovativt produkt kaldet Cembrit Plank Connect, som består af en fer og not-løsning, der giver mulighed for nye designfunktioner.

- Med Cembrit Plank Connect udvider vi nu den populære Plank-serie. Mens Cembrit Plank Connect stadig besidder de dokumenterede, tekniske aspekter af vores eksisterende Plank-produkter, har vi nu designet en planke, der giver facaden et mere moderne og elegant look, siger markedsdirektør hos Cembrit, Karsten Østergaard Larsen.

Cembrit Plank Connect er en ny variant i Cembrit Plank-designlinjen. Dens vigtigste funktion, nemlig fer- og not-løsningen, giver din facade et moderne design uden synlige skruer eller søm. Den innovative løsning består af en stærk clips, der forbinder to planker og holder dem sammen med et stabilt greb og samtidig giver fri bevægelighed for plankerne, da ingen skrue går direkte ind i materialet.

Det har gjort planken nemmere at montere – både vandret og lodret:

- Som en del af den pålidelige fer- og notløsning har vi lavet en klemme, der giver nem og solid montering, fordi plankerne ganske nemt sættes sammen ved hjælp af klemmerne. Derudover har vi øget højden til 210 millimeter, så montering er gjort endnu nemmere, i og med at der skal bruges færre planker og clips, forklarer Karsten Østergaard Larsen.

Nye, unikke designmuligheder med Cembrit Plank Connect
Cembrit Plank Connect fås i cedertræ-look i fem farver. Sammen med de lige linjer og minimalistiske design er plankerne også ideelle at kombinere med andre beklædningsmaterialer:

- Cembrit Plank Connect er tilgængelig i fem forskellige farver, der kan komplementere et facadeudtryk med blandede materialer. For eksempel kan mørke planker give en flot kontrast til lyse facadenuancer, uddyber Karsten.

Cembrit Plank Connect leveres med en unik, UV-resistent maling med minimal vedligeholdelse, mens planken også har gennemgået en række forbedringer, der gør den stærkere og mere beskyttet mod vind og vejr:

- Cembrit Plank Connect har et højt interlaminært bånd, som gør den i stand til at modstå stor vindbelastning. Samtidig er alle sider af planken overfladebehandlet, hvilket får den til at absorbere mindre fugt og udvide sig mindre, hvilket gør planken til den mest stabile på markedet.  Med Cembrit Plank Connect introducerer vi et af de stærkeste og mest holdbare facadebeklædningsmaterialer, slutter Karsten Østergaard Larsen.

Fakta om Cembrit Plank Connect

  • Ny, moderne facadeløsning af høj kvalitet og med øje for detaljen samt skjult montage
  • Stærk og holdbar fibercementbeklædning med et pålideligt fer og not-kliksystem
  • Hurtig montering både vandret og lodret
  • Mange designmuligheder med forskellige farvekombinationer
  • Behandlet på alle sider for øget modstandsdygtighed
  • Brandsikkert materiale i brandklasse A2-s1,d0 (ubrandbar)
  • Leveres i følgende dimensioner: 3000x210x11 mm.

Om Cembrit
Cembrit-koncernen er en af Europas førende virksomheder inden for fremstilling og salg af fibercementprodukter. Byggematerialer i fibercement har særdeles populære egenskaber, herunder et begrænset behov for vedligeholdelse, høj slidstyrke og et konkurrencedygtigt prisniveau.

 Cembrit-koncernen har sine rødder i Danmark og har siden 1927 arbejdet målrettet med at udvikle nye produkter og forædle fibercementens egenskaber. Cembrit tilbyder i dag en bred portefølje af produkter og løsninger inden for tag og facade til både nybygnings- og renoveringsprojekter. Produktionen af fibercementprodukter foregår på moderne fabrikker i Finland, Tjekkiet, Polen og Ungarn.

 Cembrit A/S er et af 19 datterselskaber i den internationale Cembrit-koncern, der har ca. 1.300 ansatte i mere end 20 lande.

Læs mere på www.cembrit.dk 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cembrit A/S

Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Danmark
Cembrit A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109