23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HM køber ind til både det tunge og det finere

Horsens-entreprenøren har forsynet sig med to nye Komatsu-dozere

Størrelsen betyder noget. Der skal format og power bag, når der skal flyttes store mængder jord. Til gengæld er det en fordel med finere grej, når det gælder finregulering af sand. Entreprenør Michael Mortensen, HM Entreprenør A/S i Horsens, tager sig af begge discipliner – plus adskillige andre. Derfor stod der ikke en enkelt, men to Komatsu-dozere på indkøbssedlen, da han tog en snak med key account manager Poul Erik Nielsen hos Scantruck A/S.

”Vi har købt en Komatsu D51PX-24 på omkring 16 tons og en godt og vel dobbelt så tung D85PX-18. Med ripper vejer den i omegnen af 40 tons. Vi skulle bruge to anderledes modeller, end de dozere, vi havde i forvejen. Og efter en god snak med Poul Erik Nielsen fandt vi frem til de maskiner, der er de rigtige”, fortæller Michael Mortensen.

Anerkendt for jordflytning
Den store D85PX-18 dozer er købt til virkelig at skubbe store og tunge mængder jord ved nogle af de mange projekter, som HM Entreprenør udfører landet over. Det velrenommerede firma er meget anerkendt for blandt andet jordflytning. Maskinen er den største dozer, som entreprenørfirmaet i øjeblikket har i flåden. Motoren er af egen avl – en Komatsu Stage V med 267 hk. Maskinen er udstyret med Trimble-maskinstyring.

Også den mindre D51PX-24 har fået monteret Trimble 3D, som har stor betydning for netop de opgaver, som den kommer til at løse.

Den skal ikke mindst i sving ved afretning og finregulering af sand, og med såvel 3D som laser kan maskinen også både lægge sand, hvor det skal være, og rette af også inde i haller. Der er 133 Komatsu Stage V-heste i motorrummet.

HM Entreprenør har jordarbejde, byggemodning, kloakarbejde, beton og belægning på menuen. I fjor havde firmaet 50-års jubilæum. Entreprenør Michael Mortensen overtog virksomheden for 14 år siden.

Scantruck A/S
Katkjærvej 5
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485409
P nummer: 1003713224

Kontaktperson

EB
Else Bach
Marketingkoordinator
+45 96147103 else@scantruck.dk

Send til en kollega

0.047