23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovativt forsyningssystem reducerer installationstid

A/S Brdr. Jensen VVS har ved en større renovering af Børnehuset Fasangården på Frederiksberg benyttet sig af det nye Geberit FlowFit system, der har gjort selve installationen hurtigere.

I løbet af sommerferien skulle Børnehuset Fasangården ved Frederiksberg Have foretage en større renovering, og det stod Brdr. Jensen VVS for. Her blev bl.a. alle hovedledninger fra den gamle gavl udskiftet grundet tæringer.

Udfordringen ved denne opgave var, at vi ikke kunne slukke for vandet, da alle børnene var til stede i børnehuset. Så vi havde kun et par timer, hvor vi kunne slukke vandet og arbejde. Det betød, at vi skulle nå rigtig langt på kort tid,” fortæller installatør Bo Nielsen fra Brdr. Jensen VVS.

Firmaet valgte at benytte det nye, innovative forsyningssystem fra Geberit, der medvirker til den ideelle installationsproces. Forsyningssystemet er nemlig blevet udviklet i samarbejde med VVS-installatører rundt om i verden, og bidrager til at reducere alt det arbejde, der gør en renovering eller byggeproces besværlig.

Hurtigere installationsarbejde og færre fejl
For installatør Bo Nielsen var dette hans første bekendtskab med FlowFit systemet, og han blev positivt overrasket:

Det har gjort vores arbejde lettere og har været nemt at arbejde med. Vi valgte FlowFit fordi det skulle gøre installationsarbejdet hurtigere, og det har været imponerende hurtigt. Vi har arbejdet med to typer af preskæber, så vi skulle ikke hele tiden rende rundt og skifte kæber, når vi havde skiftet dimensioner på rørene,” fortæller Bo Nielsen og fortsætter:

Med FlowFit systemet har det også været nemt at se, om vi har presset alle samlinger rigtigt, da en presseindikator forsvinder, når rørene er presset tilstrækkelig. Det betyder, at vi ikke skal gå rundt og dobbelttjekke rørsamlingerne.

Pladsmangel er intet problem med FlowFit
Der har været to montører og en lærling tilknyttet denne renovering på Fasangården, og de har allerede taget FlowFit systemet til sig og er blevet glade for det intuitive og lette system.

Vi (red. montører) er altid friske på at lære noget nyt, og systemet adskiller sig ikke grundlæggende fra lignende systemer. Men det er lettere at have med at gøre, da du ikke er i tvivl, når du samler rørene. Og to preskæber er helt klart en fordel, så du ikke skal skifte mellem syv,” nævner montør Rolf Bruun fra Brdr. Jensen VVS.

Der har i renoveringen også været en del pladsmangel oppe under loftet, når rørene skulle samles, og det har FlowFit også rettet op på ifølge montør Rolf Bruun:

Vi har haft pladsproblemer på projektet. Vi kunne ikke få vores presmaskine med op under loftet, da der simpelthen ikke var plads nok. Her hjalp FlowFit, da vi ikke behøvede at have en maskine til at presse bag pressamlingerne. Med FlowFit kunne vi presse rørene sammen fra siden, så det blev ligesom et spændebånd.”

Installatør Bo Nielsen fra Brdr. Jensen VVS kan varmt anbefale FlowFit systemet til andre installatører og montører, da man både kan fornemme kvalitet og et gennemtænkt produkt:

Andre skal vælge FlowFit, da det virker som et solidt materiale. Når du står med fittings i hånden, så mærker du straks, at det er kvalitet. Allerede fra det første rør bliver lagt ind, kan du fornemme, at det er et gennemtænkt produkt.

___

Om Geberit
Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik.

Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,5 mia. CHF i 2021. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.062