23948sdkhjf

Hvad er en Tørsuger?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Isodan ApS

En tørsuger er det samme som en isoleringssuger, det er blot forskellige navne for det samme. Andre kalder det en vakuumsuger, men uanset navn er maskinens formål er at fjerne ødelagt eller gammel isolering.

Ved at tilslutte kraftige PUR slanger til en isoleringssuger er det muligt at fjerne isolering fra et loft eller efter en stormskade eller vandskade på en nemmere og mere effektiv måde

Ved hjælp af lange slanger kan man suge isolering væk og direkte i en container eller i en opsamlingssæk. En tørsuger eller isoleringssuger bruges ofte af skadeservice firmaer eller nedrivningsfirmaer, hvor der hyppigt er opgaver med at fjerne ødelagt isolering.

Læs om isoleringssuger på vores hjemmeside www.coolmachines.dk

ISOLERINGSHOP.DK kan du se priser på både isoleringssuger, slanger til fjernelse af isolering samt sugemundstykker og samlestykker til slangerne.

Prisen for en isoleringssuger afhænger af størrelse og dermed sugekraft. Derudover er størrelsen på indsugningen vigtig i forhold til om den kan suge hele batts. 200 mm indsugning er minimum størrelse til fjernelse af hele isoleringsbatts.

Se vores Monster Vac 23 hk i aktion, klik her.

En indsugning på 150 mm er ideel til fjernelse af granulat eller isolering som er i mindre stykker. 

Med op til 40 meter slange i mange højdemeter kan du fastholde maskinens sugekapacitet. Så skal der fjernes isolering fra et loft, eksempelvis rockwool eller glasuld er det uden tvivl en smart og effektiv løsning at bruge en isoleringssuger til opgaven.

Fjernelse af isolering kan være et beskidt, utaknemmeligt og sundhedsskadeligt job. En isoleringssuger er en ideel løsning til at mindske generne og arbejdsbyrden med fjernelse af isolering. Det kraftige sug fra vakuumsugeren mindsker støvmængden betragteligt og giver på en varm sommerdag et betydeligt bedre indeklima på et loft.

Ved at bruge en vakuumsuger lettes arbejdet betragteligt, og du kan samtidig leve op til de skærpede arbejdsmiljøkrav til fjernelse af isolering. Fjernelse af mineraluld fra før 1997 skal foregå under særlige forhold, som angives på Beskæftigelsesministeriets hjemmeside. Se yderligere information, klik her.

Skal du bruge pris på en isoleringssuger kan du besøge ISOLERINGSHOP.DK. Her sælges nogle af markedets bedste vakuumsuger både elektriske og benzindrevne.

I nogle tilfælde kan en vakuumsuger eller tørsuger med fordel bruges til at fjerne gammel hulmursisolering. Kontakt coolmachines.dk inden du starter arbejdet og hør om vores erfaring med at fjerne gammel hulmursisolering.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Isodan ApS

Østervej 2
4960 Holeby
Danmark
Isodan ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.156