23948sdkhjf

Fokus på motor og gearkasse i din forretning?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Der er penge at spare for bilejerne og penge at tjene for værkstederne, når der fokuseres på vedligehold af eksempelvis motor og gearkasse.

Det sker, at værkstederne får biler ind med problemer, som kan være svære at helbrede uden at skulle udskifte essentielle dele. Blot det at stille den rigtige diagnose for bilen kræver tid, der kunne være brugt mere optimalt. Derfor bør dit værksted have et øget fokus på forebyggelse af kundernes motor-udfordringer og dermed højne potentialet for indtjening på forebyggelse fremfor udskiftning og reparation.

Additiver

Der er flere muligheder for at forebygge problemer i motor eller gearkasse. Du kan f.eks. som almindelig vedligehold eller service tilbyde dine kunder at påfylde additiver med smørende eller rensende effekt. Kunderne vil eksempelvis opleve at gearskiftet bliver lettere eller at motoren yder bedre.  

Motorrens

En anden mulighed er at tilbyde en motorrens, som fjerner urenheder og sod, der over tid samler sig i motoren og på sigt kan forårsage motorproblemer. En del af disse problemer kan afhjælpes ved en grundig motorrens foretaget med rensemaskine. Ved at tilbyde denne ydelse på dit værksted hjælper du både dine kunder og sparer tid i forhold til at skulle skille motoren ad og evt. udskifte dele. Rensen foregår automatisk og varer 45 minutter, som mekanikeren kan bruge på andre opgaver.

Desuden er der en lang række fordele ved motorrens; den øger motorens acceleration, forbedrer brændstoføkonomien og bilen forurener mindre. Behandlingen kan også bruges forebyggende.

Sæt kunden i fokus

Ved at have en god dialog med kunden får værkstedet mulighed for ekstra indtjening på additiver og forebyggende motorrens. Det betyder billigere værkstedsregning for kunden, fordi rensede dele kan genanvendes fremfor udskiftes. For kunden betyder det kontante besparelser, større tryghed og mindre bøvl i hverdagen, når kunden ikke skal undvære sin bil i længere tid på grund af reparationer.

Læs mere om motor og gearkasse som indtjeningsmulighed her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.14