23948sdkhjf

Papirisolering med lav lambdaværdi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Isodan ApS

Isodan Warmfiber papirisolering til indblæsning. Høj isoleringsevne og Livstidsgaranti

Isolering i forbindelse med renovering af ejendomme eller ved nybyggeri udføres i stigende grad med papirisolering. Det er der mange gode grunde til:

  • Det er betydeligt nemmere og hurtigere at indblæse isolering i langt de fleste konstruktioner
  • Ingen tilskæringsfejl og kuldebroer - løsuldsfiber slutter tæt om  konstruktioner, rør og ledninger.
  • Ingen spild i form af fraskæringer; du bruger nøjagtige den mængde der skal til.
  • Slip for at bære pakker med batts isolering - isoleringsmaskinen flytter selv materialet

Isodan Warmfiber papirisolering er ideelt til isolering ved bæredygtigt byggeri, og med en lav lambdaværdi på λ 0,037 understøtter isoleringsmaterialet det samlede energiregnskab for byggeriet. Se datablad her.

Producenten af Isodan Warmfiber papiruld giver livstidsgaranti på produktet, se Garantibevis her.  Generelt er papirisolering et velafprøvet og veldokumenteret isoleringsprodukt, som gennem mange år har indgået i byggeriet i Danmark og ikke mindst som efterisolering i et utal af privatboliger rundt omkring i landet.

Som loftisolering er papirisolering et uovertruffent isoleringsmateriale, da det er et hygroskopisk materiale, som kan optage og afgive fugt. Disse egenskaber betyder at det ikke er nødvendigt at montere dampspærre på et loft eller sikre at den eksisterende dampspærre er tæt i forbindelse med efterisolering; . Den celluloseholdige isolering absorberer den opstigende fugt fra huset, og leder det op til overfladen, hvor det ventileres bort. Se dokumentation her.

Ved at henvende dig til ISODAN ApS kan du få yderligere information om Warmfiber papirisolering.

Ønsker du et tilbud på isoleringsmateriale til en konkret opgave eller en generel pris på isoleringsmateriale til din forretning kan vi byde ind med en meget konkurrencedygtig pris. Kontakt os på tlf: 54 60 90 06

Isodan Warmfiber er et kvalitetsprodukt med både lav lambda værdi (høje isoleringsegenskaber) og en lav densitet (færre kilo pr. m3).

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tlf 5460 9006

- den bedste energi er den der ikke bliver brugt


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Isodan ApS

Østervej 2
4960 Holeby
Danmark
Isodan ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125