23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske løsninger kan blive centrale i USA

En brintalliance, 2.500 klimamilliarder og flere grønne job. Statsministeren har været i USA – skal vi hjælpe din virksomhed samme vej? 

”You need to dream big, when you dream green” var statsminister Mette Frederiksens budskab til de forsamlede erhvervsledere, eksperter, forskere og beslutningstagere på Capitol Hill i Washington D.C, som hun i sidste uge besøgte sammen med over 50 danske virksomheder samt erhvervsorganisationer.

Og det er nu, der skal handles. Sidste uges erhvervsinitiativ falder sammen med, at amerikanerne er ved at finde ud af, hvordan de skal udmønte deres kolossalt store klimapakke på 2.500 mia. kr. 

Danske løsninger inden for offshore vind, grøn hydrogen, vand og bioteknologiske klimaløsninger kan blive centrale i amerikanernes arbejde med at opbygge lokale værdikæder, modstandsdygtige lokalsamfund og flere grønne jobs. 

Og The Trade Council står klar til at følge op på erhvervsinitiativet, så bæredygtige danske løsninger kan komme ud og arbejde på det amerikanske marked – for den grønne omstilling. Du kan kontakte The Trade Council i Nordamerika og høre mere her.

Og her se videoen fra sidste uges besøg.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.063