23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny farve og komplet alu-system til URBAN beklædningstegl

Beklædningstegl bliver mere og mere populært som facademateriale. Egernsund Wienerberger introducerer nu et komplet Omega aluminium system til montering af deres URBAN beklædningstegl.

Beklædningstegl er uden tvivl kommet for at blive.  Med sine innovative, funktionelle og æstetiske egenskaber er beklædningsteglen blevet et populært materialevalg på udvendige facader.

- Vores beklædningstegl URBAN til tag og facade klæder allerede mange store og flotte projekter i hele Skandinavien. Målet er at tilbyde smukke, enkle, vedligeholdelsesfrie og holdbare facadeløsninger på teglens præmisser. Det er samtidig vigtigt for os, at vores beklædningstegl er hurtigt at montere under alle forhold på byggepladsen af hensyn til en god fremdrift og økonomi, fortæller vores produktchef for tag og beklædningstegl i Skandinavien, Per Ivar Ødegaard. 

Ifølge ham er bæredygtighed og interessen for genbrug og cirkularitet også et vigtigt aspekt, som bliver helt afgørende i fremtiden på landets tegnestuer og byggepladser. Her kommer URBAN beklædningstegl især til sin ret, da både alu-system og beklædningstegl kan tages ned igen og monteres på en ny facade.

Nyt komplet alu-system til beklædningstegl
Hos Egernsund Wienerberger ønsker vi at gøre det let at arbejde med vores URBAN beklædningstegl. Derfor introducerer vi nu et komplet Omega aluminium system til montering af vores ventilerede og brandsikre facadeløsning.

Omega alu-systemet passer til vores URBAN beklædningstegl med U-profil og L-profil, der begge har en grovere og mere ru overflade, som mange arkitekter kan lide.

Nu kan vi tilbyde et komplet system, som indeholder alt, der skal bruges for at montere Omega alu-profilen til klemlisten (Z-profil i aluminium), der skaber den nødvendige afstand mellem bagvæg og beklædningstegl for optimal og nødvendig ventilation. Til det komplette system medfølger også koblingsstykke og rustfrie skruer. Det gør det nemt og enkelt efterfølgende at montere URBAN beklædningsteglen til Omega-profilen.

- Med vores nye Omega alu-system får vores kunder en komplet, gennemtestet og godkendt løsning, som passer perfekt til vores URBAN beklædningstegl. Løsningen er brandsikker efter klasse A1 og kan benyttes på høje bygninger over 30 meter, forklarer Per Ivar Ødegaard.

NYHED: Beklædningstegl i valnød-brun
Vi kan nu også tilføje en helt ny farve til vores sortiment af URBAN beklædningstegl, der fås i alle tre teglprofiler (U, L og T). Farven hedder Rosenborg og er valnød-brun med sort spil.

- Det manganfarvede teglgods er identisk med vores cremefarvede Frederiksberg. I udviklingen af den nye farve Rosenborg har vi tilføjet et let farvespil med en sort engobering. Det er vigtigt for os at udvikle farvepaletten på vores beklædningstegl, der nu tæller fem farver. Derfor er vi også glade for, at den nye farve Rosenborg allerede er blevet taget godt imod, fortæller Per Ivar Ødegaard.

Han tilføjer, at grundfarven kommer mere til udtryk på Rosenborg, fordi der påføres en mindre mængde engobering – præcis som vores bedst sælgende URBAN Christianshavn, der er naturrød med sort spil.

Læs mere om URBAN her 

 

Egernsund Wienerberger A/S
Rørmosevej 85
3200 Helsinge
Gribskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10502306
P nummer: 1002997604

Kontaktperson

LH
Line Helmark
Marketingdirektør
line.helmark@egernsund.com

Send til en kollega

0.031