23948sdkhjf

Ny Head of Service Sales i Coromatic A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Coromatic A/S

Michael Hansen tiltræder pr. 1 oktober som Head of Service Sales i Coromatic A/S.

Michael Hansen tiltræder pr. 1 oktober som Head of Service Sales i Coromatic A/S. Her skal han være med til at udvikle Coromatics serviceforretning og holde fokus på Coromatics ambition om at være markedets foretrukne samarbejdspartner inden for nødstrøm, kritisk køl og teknisk infrastruktur.

Michael Hansen kommer med solid erfaring inden for service salg af tekniske produkter, software og løsninger fra tidligere ansættelser i blandt andet Fredgaard Radio, Siemens Mobile, Konica Minolta og senest fra en stilling som Sales Director hos Visma DataLøn & ProLøn. Her har han i forskellige konstellationer siden 2017 haft det overordnede ansvar for Salg og Marketing samt strategisk fokus på at opsøge og udvikle eksisterende og nye forretningsområder.

Om ansættelsen af Michael Hansen udtaler adm. direktør i Coromatic A/S Kurt Vahlun Sørensen:

- Coromatic befinder sig i en unik position i et stærkt voksende marked. Her kommer Michael til at bidrage med sine solide erfaringer inden for salgsledelse og solutions-salg. Desuden matcher hans værdisæt og proaktive tilgang til salg i særdeleshed vores ambitioner på det grønne område. Det er mig en glæde at kunne byde Michael om bord.

Selv har Michael Hansen set meget frem til sammen med det eksisterende salgsteam at eksekvere på Coromatics salgsstrategi.

- Jeg har set meget frem til at blive en del af Coromatic. Teknisk kritisk infrastruktur er et voldsomt aktuelt og spændende område, hvor Coromatic uden tvivl Nordens stærkeste. Derfor glæder jeg mig også ekstra meget til at komme ud og tale med kunderne om, hvordan vi bedst hjælper dem med at drifte og sikre deres vigtigste organer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Coromatic A/S

Præstemarksvænge 17
4000 Roskilde
Danmark
Coromatic A/S

Send til en kollega

0.11