23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indstøbte pladefalse i 87 eksklusive boliger i Rødovre

JCN Bolig skal opføre 87 moderne og eksklusive boliger. Dette indebærer hele 8424 m2 byggeri, samt 2500 m2 P-kælder. Industribeton har leveret betonelementerne, og BS FALSEN Z Indstøbning i Bagvæg blev false-løsningen i dør- og vinduesåbningerne.

I endnu et godt og tæt samarbejde med INDUSTRIBETON, har vi til denne sag leveret over 3000 løbende meter pladefalse til indstøbning, direkte til fabrikken i Svinninge. Processen er forløbet godt, og JCN kan nu nemt komme videre med montagen af døre og vinduer, som monteres direkte i pladefalsen umiddelbart efter elementmontagen er udført. Uden brug af yderligere fastgørelse, vinkler eller beslag. 

Den indstøbte pladefals skal ses som et klart alternativ til den kolde betonfals, men samtidig et alternativ til den tidskrævende proces med montering af pladefalse på byggepladsen. Her får man det bedste fra begge løsninger, en energirigtig pladefals, som samtidig er klar til dør- og vinduesmontage. 

Vi takker INDUSTRIBETON samt JCN Bolig for det gode samarbejde på sagen. 

Du kan læse mere om Bellishøj, Rødovre her: Bellishøj, Rødover / JCN Bolig 

Falsen uden spild
Pladefalsen erstatter den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, så der skal ikke opbygges yderligere udsparing. Der er ingen spild af træ, støbeplade, stål eller lignende, som normalt skal bortskaffes, hvilket giver en væsentlig besparelse.

Falsen leveres med indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag. Falsen står pænt, skarpt og lige, så det er let for maleren at komme i gang med arbejdet.

Om: BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg:

Glat overflade klar til malerbehandling
Dimensioneres til det enkelte projekt
Påmonteret dampspærre
Klar til montage af døre og vinduer
​Linietab på 0,01 W/mK
Ubrandbart materiale
Leveres med påmonterede afstandsklodser
Kræver ikke yderligere vinkler eller beslag til vindues- og dørmontage.

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349
P nummer: 1022398632

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.047