23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gode produktvalg af Tscherning Beton A/S med DGNB for øje.

Vandtætning af kælderen på det igangværende Fitness World i Valby.

Når tillid, engagement samt tryghed er kernen i et samarbejde.

Når man studerer Tscherning Beton’ hjemmeside, så står de til rådighed for deres kunder og viser med deres nærvær og engagement, at de både kan og vil løse opgaver de stilles. Deres mål er, at løse opgaverne professionelt og så optimalt, at de til enhver tid vil være det naturlige førstevalg.

Det er store ord, men som absolut mærkes i dialogen med den fremadstormende virksomhed – som netop nu er i gang med en større tilbygning ved Fitness World i Valby.

Tscherning Beton har senest hentet Jørgen Moth-Lund til virksomheden som Senior Produktionschef, og da han tidligere har benyttet produkter fra Velosit Danmark, blev vi indbudt til dialog om vandtætning af kælderen på det igangværende Valby projekt.

Produktvalg blev efter projektgennemgang, VELOSIT WP120 2k cement- polymerbaseret sprøjtemembran/smøremembran. Hulkele blev etableret med VELOSIT RM202 hulkelmørtel hvorefter Tætningsbåndet VELOSIT DB830 blev ilagt vand og lodrette fuger som ekstra sikkerhed for konstruktionen.

Gode produktvalg af Tscherning Beton A/S med DGNB for øje, hvor membranen med dens lave VOC- værdi egner sig glimrende til DGNB certificerede byggerier - DGNB Kriterium ENV1.2 indikatior 9 - trin 4
Ligeledes tætner WP120 op mod 5 bar positivtryk ved blot 2 mm lagtykkelse.

Projektet blev udført af RK Concrete Seal – hvor Velosit Danmark ligeledes stod for koordineringen heraf, overfor Tscherning Beton.

Vi takker og er stolte over genvalg samt det stærke samarbejde Jørgen samt nu også med Tscherning Beton

 

 

Velosit Danmark ApS
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41635576
P nummer: 1026208587

Send til en kollega

0.062