23948sdkhjf

En god nyhed - familie vækket af røgalarm!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freund Elektronik A/S

Når man om morgenen sidder og kigger nyheder igennem, med en dejlig kop kaffe eller te, får man en masse negative indtryk og information . Men engang imellem er der gode nyheder!

Når man om morgenen sidder og kigger nyheder igennem, med en dejlig kop kaffe eller te, får man en masse negative indtryk og information om at der er energikrise, inflationen stiger, krig i Ukraine, Putin truer og vores politikere har svært ved at arbejde sammen. Det er langt imellem de positive nyheder ☹.

Jeg sidder her på mit arbejde og er ved at forberede, de almindelige oplæg til vores sociale medier. Denne uge er det Black Friday tilbud, vi skal lægge op i vores feed på de sociale medier.

Så får jeg sendt et link til en nyhedsartikel fra en kollega via Teams. Han skriver at det er en nyhed som vedrører vigtigheden af at installere røgalarmer i hus og hjem. Jeg gætter instinktivt på at det er endnu en historie om dødsfald, helt sikkert en familie der er brændt inde i et hus, i denne tid hvor vinterkulden og de dyre elpriser, gør at mange sidder derhjemme med alternativer, og ikke alle gange, bruger helt sikre løsninger til at få varmen.

Jeg læser rubrikken. Der står; ”Familie blev vækket af røgalarm og nåede ud i tide.” Jeg er nødt til at læse rubrikken 2 gange, min hjerne registrerer at det faktisk drejer sig om en positiv nyhed. Denne gang nåede familien ud i tide! De blev ikke fanget af branden, selvom ilden endte med at brænde gennem taget.

Jeg læser videre at en familie bestående af en mor, en far og to børn faktisk reddet sig ud af branden, fordi de blev vækket af røgalarmen der bippede. Det står desuden at familien blev kørt på hospitalet for observation for røgforgiftning, men er udskrevet og har det fint.

 Eftersom artiklen er relevant i disse tider, deler jeg den gode nyhed med jer her: https://jyllands-posten.dk/indland/ECE14584767/familie-blev-vaekket-af-roegalarm-og-naaede-ud-i-tide/

I artiklen står der at ifølge sikkerhedsstyrelsen; ”findes der røgalarmer i syv ud af ti boliger. 60-80 personer dør hvert år på grund af en brand. De fleste i boliger, hvor der ikke er røgalarmer”.

Som afslutning på denne historie, vil jeg fortælle jer at vi i denne uge har valgt at give jer op til 40% rabat på røgalarm som vores Black Friday tilbud. Vær på forkant og få installeret de røgalarmer du har brug for, hos dine kunder, på kontoret og også hjemme hos dig selv. Det er en go’ og enkel forsikring som vil give grund til flere gode historier i avisen fremadrettet!

Med venlig hilsen,

My og resten af personalet hos Freund Elektronik


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freund Elektronik A/S

Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Danmark
Freund Elektronik A/S

Send til en kollega

0.11