23948sdkhjf

Nyt AXOR-tilbehør til badeværelset

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

Nye former og overflader giver uanede muligheder for at udtrykke sig personligt på badeværelset. Nu præsenterer AXOR den nye tilbehørskollektion AXOR Universal Rectangular Accessories, der er skabt i samarbejde med Philippe Starck.

De retlinjede, kantede og enkle produkter fås i alle 16 AXOR overflader, herunder krom, poleret guld-optik og børstet sort krom. Det gælder lige fra sæbedispenseren over toiletrulleholderen til kroge og håndklædeholdere. Kollektionen omfatter i alt 17 tilbehørsdele til hele badeværelset.

Med den nye kollektion omfatter AXOR Universal nu tre tilbehørsprogrammer, der repræsenterer hver sin grundform:

  • Retlinjet: AXOR Universal Rectangular
  • Rund: AXOR Universal Circular
  • Afrundede hjørner: AXOR Universal Softsquare

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

Den brede produktpalet omfatter et barberspejl, en toiletrulleholder og forskellige håndklædeholdere, og således garanterer de et ensartet udtryk på hele badeværelset.Som udtryk for den personlige stil fås tilbehøret også i de strålende AXOR FinishPlus overflader. I poleret guld-optik passer produkterne perfekt ind i et markant badeværelsesdesign.De nye AXOR Universal Rectangular Accessories overbeviser med deres retlinjede, geometriske former. Dermed kan de også smukt kombineres med alle kubistiske og retlinjede AXOR armaturlinjer og brusekollektioner.Det nye AXOR-tilbehør passer med sin markante geometri godt sammen med kantede armaturkollektioner som her AXOR Edge.

Send til en kollega

0.094