23948sdkhjf

Entreprenører samler indkøb af armeringstilbehør og service

| Medlemsnyhed | Indrykket af Celsa Steel Service A/S

One stop shopping hitter hos landets entreprenører, når der skal armeres

Entreprenører samler nemlig gerne indkøb af armering, byggevarer og serviceydelser hos samme armeringsleverandør, lyder det fra Celsa Steel Service. Her har man over de seneste år udvidet sortimentet af byggevarer og oplever nu i høj grad, at også serviceydelser lægges i kurven, når entreprenører shopper til danske byggeprojekter. Især specificering af armeringsprojekter er populært – dels fordi det fritager entreprenøren for opgaven. Dels fordi ansvaret følger opgaven, og Celsa dermed bliver ansvarlig for specificeringen.

 ”Vi oplever i højere grad tendensen til ”one stop shopping”, fordi det optimerer byggeprocessen at handle ET sted. Hvis prisen ellers er konkurrencedygtig får entreprenøren nemt adgang til hele paletten – fra armering og tilbehør til serviceydelser og rådgivning samme sted. Det letter dagligdagen og optimerer projektet”, fortæller Carsten Røjgaard, Salgs- og marketingchef hos Celsa Steel Service.

 Især specificering vinder frem som serviceydelse hos armeringsspecialisten. Ikke alene slipper entreprenøren for selv at specificere armeringsprojektet - de overlader også ansvaret til Celsa, som specialister. Og det er attraktivt i en travl byggebranche med maksimal fokus på risikostyring.

Med øget fokus på projektoptimering, forventes specificering fortsat at være en væsentlig serviceydelse hos Celsa Steel Service i 2023.

Læs mere om specificering her: https://celsa-steelservice.dk/services/specificering-armeringsprojekter/ og find online kataloget af byggevarer til armeringsprojekter her: https://celsa-steelservice.dk/wp-content/uploads/2021/10/produktkatalog_2021_final2_print.pdf


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Celsa Steel Service A/S

Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Danmark
Celsa Steel Service A/S

Send til en kollega

0.157