23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Struktur, farver og overflader

Malermestrene Inge Sommer og Henrik Boye lancerede et let, dekorativt vægprodukt KABE Copenhagen. Den indfarvede spartelmasse grinede malerbranchen lidt af – i dag er de videre med microcement, der kan bruges på alle flader.

Når man træder ind i showroomet i Priorparken i Brøndby, får man lyst til at røre vægge og gulve, der er behandlet med farvet mikrocement i flotte strukturer og metaller. En form for et galleri, en oplevelse, hvor man ser andet end en farve. Man smager lidt på det. Malermestrene Inge Sommer og Henrik Boye var nogle af de første, der for alvor kastede sig over at arbejde med struktur, farver og overflader.

- I 2014 lancerede vi et let, dekorativt vægprodukt KABE Copenhagen. Vi bildte os selv ind, at det var en mangelvare, fordi alle let kan lave en dekorativ overflade. I starten grinede folk af os, men vi fik produktet pushet til farvehandlere, arkitekter og indretningsarkitekter – og vi brugte dengang især Facebook med influencers og bloggere til at skabe en salgskanal, fortæller malermester Inge Sommer, der sammen med Henrik Boye i Malerfirmaet Sommer & Hebeltoft aldrig har gået efter at male hvidt i flyttelejligheder og nybyg. Kunderne – hoteller, restauranter, caféer, butikker, private og erhverv – har ofte gået op i interiør.

Og det virkede, for for tre år siden solgte malermestrene KABE til Flügger. I dag importerer de microcement fra Spanien, som de løbende eksperimenterer med og sælger som grossistled til udførende håndværkere. KABE skabte nemlig også et behov for at vægge, møbler, gulve og badeværelser kunne dekoreres med andet end maling. Det nyeste skud på stammen er det dekorative Cab´ish til både professionelle og gør-det-selv-folk, som handles på nettet. Det bruges typisk på vægge.

Læs hele artiklen her

Billedtekst: Malermester Inge Sommer sidder i SCS Lab showroom. Hendes opskrift på at finde deres niche i malerfaget med KABEspartel og microcement er, at idéerne opstår, fordi arkitekterne har nogle projekter, der ikke kan lade sig gøre. Foto Søren Hytting

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710
P nummer: 1003147310

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.063