23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bellahøj Skole får ny anti-graffiti beskyttelse mod brand

Facaden på Bellahøj Skole er beklædt med brandimprægneret træ fra Frøslev Træ. Men graffiti kan brænde, og derfor er facaden nu blevet behandlet med All Removes nyligt brandtestede anti-graffiti beskyttelse.

For nogle måneder tilbage indgik All Remove og Frøslev Træ et samarbejde omkring anti-graffiti beskyttelse af Frøslevs brandimprægnerede træ, Thermo Wood.

Der kan gå ild i graffitimaling 
Baggrunden for samarbejdet var, at brandimprægneret træværk, der bliver udsat for graffiti, skal skiftes. Selvom træet ikke kan brænde på grund af brandimprægneringen, kan der nemlig godt gå ild i graffitimalingen. Og end ikke kraftige rengøringsmidler eller intens højtryksspuling kan fjerne den graffitimaling, der suger sig ind i træet.

Anti-graffiti beskyttelse systemgodkendt
All Remove udviklede derfor i samarbejde med Frøslev Træ en ny blanding af graffitibeskyttelse, der hverken skader facadetræets brandhæmmende egenskaber eller naturlige udseende. I samarbejde med Frøslev Træ blev løsningen testet og systemgodkendt hos et uafhængigt institut.

Bellahøj Skole er blandt de første, der får anti-graffiti beskyttet deres brandsikrede træfacade. Skolen er dermed ikke kun beskyttet imod ulovligt graffiti hærværk, men slipper også for at skulle skifte facadetræet, hvis der kommer ulovlig graffiti.

Hør mere om All Removes løsninger til graffiti – ring på 70 10 07 07 eller få et tilbud

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048