23948sdkhjf

Vinlevering i original emballage: PostNord Logistics udvider

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

Nu behøver du ikke længere bruge tid og penge på specialemballage, der skal sikre vinen under forsendelse. PostNord Logistics fragter hurtigt og sikkert vinen i originalemballage fra A til B med en høj dokumenteret leveringskvalitet.

Forhandler du vin til erhvervs- eller privatkunder, og ønsker du en smartere leveringsløsning til konkurrencedygtige priser, der samtidig højner kundeoplevelsen? PostNord Logistics har udvidet porteføljen med et gennemtestet fragt setup, der tilgodeser både afsender og modtager af vin. 

Normalt får du sikkert pakket dine vinforsendelser i specialemballage, så de kan tåle håndteringen på pakketerminalen. Det er både tidskrævende for medarbejdere og pålægger dig ekstra omkostninger i form kasser, bobleplast, pap og meget andet for at sikrer vinen – men dette bliver helt overflødigt med det nye koncept, hvor du trygt kan sende kolli op til 20 kg. pr. stk. i original emballage. 

Vinlevering med mange fordele for dig og dine kunder
Når din vin sendes med os, har modtager mulighed for at følge den via Track & Trace, og de angiver selv det sted, hvor forsendelsen skal stilles, hvis de ikke er hjemme. Er det ikke muligt at levere forsendelsen, tager vi den med igen og genleverer dagen efter – og lykkes det heller ikke, kontakter vi dig for at finde en fælles løsning med din kunde. Med dette leveringskoncept kan vi altså sikre tryg levering til kunder både i yderområder og i byer med etageejendomme, og vi hjælpe dig med at yde den bedste service for dine kunder. 

Desuden får du også adgang til vores digitale værktøj, “Min Side”, der giver komplet indsigt og gennemsigtighed i dine vinforsendelser. Du får bl.a. live status på alle dine leverancer, kvalitetsstatestik og mulighed for at planlægge og booke forsendelser døgnet rundt.  

Hør mere og kontakt os nu 
Kan vores nye koncept opfylde et transportbehov hos dig, og ønsker du at høre meget mere? Så tøv ikke med at kontakte vores specialist på konceptet, Anders Ringive. Han træffes på anders.ringive@postnord.com eller pr. telefon på 52289870.


Kommentarer

Carlo Merolli
Hej
Jeg er interesseret i at høre mere om det nye tiltag. Kontakt mig venligst på mail info@carlomerolli.dk med info priser og vilkår. På forhånd tak.
Varlo merolli
TERRA VERDE
4585 1978

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Send til en kollega

0.094