23948sdkhjf

Vejledreng er ny leder for serviceafdeling

| Medlemsnyhed | Indrykket af DK EL ApS

Søren Zacho Brink tiltrådte i september stillingen som afdelingsleder for Service Vest i DK EL.

Med sig ind i jobbet bringer han solid ledelseserfaring fra 32 år i branchen, hvor den uddannede elektriker blandt andet har arbejdet som service- og afdelingsleder i mere end 24 år.

Fundamentet til Søren Zacho Brinks karriere blev lagt hos Jansson, hvor han først stod i lære og senere arbejdede i godt 20 år. Efter en ”kort” afstikker til Kolding på 10 år, er vejledrengen nu vendt hjem til fødebyen og et job i DK EL.

- DK EL er en virksomhed i rivende udvikling. De har gjort det rigtig flot og været på en imponerende vækstrejse. Jeg ser det som en spændende opgave at være med til at videreudvikle virksomheden og forme en sund arbejdskultur båret af gensidig respekt. En arbejdskultur hvor vi er der for hinanden, lytter og løfter opgaverne i fællesskab, fortæller Søren Zacho Brink.

Søren sikrer, at kunderne får de rigtige løsninger
I jobbet som afdelingsleder er han ansvarlig for, at DK EL har de nødvendige kompetencer på de rigtige tidspunkter til de opgaver, kunderne har brug for at få løst.

- Det er mit ansvar, at vi har et bredt spekter af kompetencer. Vi løser opgaver fra tilpasning af produktionsudstyr og sikkerhedsforanstaltninger på proceslinjer til energioptimering og etablering af nye arbejdspladser med netværk og lys. De serviceopgaver kræver noget forskelligt af vores folk. Her er det min opgave at sikre det rigtige match, så vores kunder får de bedste løsninger, forklarer Søren Zacho Brink.

En god arbejdskultur er drivkraften
I kraft af sine mange års erfaring i gamet er Søren Zacho Brink allerede godt inde i arbejdsopgaverne og i gang med at opbygge arbejdskulturen i serviceafdelingen.

- Min altoverskyggende drivkraft er at udvikle mennesker og en kultur, hvor mine folk er glade for at gå på arbejde, og hvor kunderne opfatter vores team som seriøs, ambitiøs og serviceminded, forklarer den 50-årige afdelingsleder, der ser det som en af sine fornemste opgaver at udvikle medarbejderne.

- Vi skal være fagligt dygtige og i front på nye teknologier og muligheder. Så selvom du er uddannet elektriker, er du aldrig færdig med at lære. Vi forsøger derfor at udvikle vores medarbejdere gennem såvel interne som eksterne kurser og uddannelse. Den proces nyder jeg at drive. For vi er ingenting uden dygtige medarbejdere.

- Her er det for eksempel vigtigt, at vores folk er teamplayere, når der er brug for det. Men de skal også kunne fungere som ”lonely riders” og tage et selvstændigt ansvar og få opgaven i mål, når det er nødvendigt, forklarer Søren Zacho Brink, der aldrig ynder at svinge pisken.

- Selvom vi har travlt, er det vigtigt, at vi opfører os ordentligt. Det er min erfaring, at man svarer på samme måde, som man bliver spurgt. Derfor vil jeg skabe en arbejdskultur, hvor vi altid kommunikerer i en god tone og med respekt og forståelse. Det giver glade medarbejdere og en kultur, hvor vi alle kan præstere på et højt niveau, der sikrer kunderne de rigtige løsninger, understreger Søren Zacho Brink.

Søren Zacho Brink bor privat i Grejsdalen i Vejle med sin hustru. Han har to voksne børn.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DK EL ApS

Stiftsvej 16
7120 Vejle Øst
Danmark
DK EL ApS

Send til en kollega

0.109