23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sundolitt 2nd Life – øger den cirkulære økonomi i byggeriet

Sundolitt 2nd Life isolering, er lavet med genanvendt EPS fra fødevareindustrien.

Isolering, fremstillet af genanvendt EPS, er en oplagt mulighed for at gøre DGNB-certificeret byggeri og byggerier, der bygges under andre miljøcertificeringssystemer, mere cirkulære.

Brug bedre isolering – ikke mere!
Med nye byggekrav om max CO2 og fokus på bygningernes energibesparelser i både etablering og drift, fristes man måske til at tro, at jo mere isolering man bruger, jo bedre er det.

Men der tager man fejl. Det handler ikke om at bruge mere isolering, men om at bruge bedre isolering. 

”Jeg tror, de nye byggekrav i 2023 vil bane vejen for grå Sundolitt Climate, fordi man her får maksimal isoleringsevne i kombination med lavt materialeforbrug og en slankere konstruktion. Det giver arkitektoniske fordele, fordi isoleringen fylder mindre i konstruktionen. Det rigtige valg af EPS-isolering påvirker energibesparelsen i hele byggeriets levetid og spiller derfor en vigtig rolle i byggeriets livscyklus.”, fortæller direktør i Sundolitt Danmark Henrik Valsylyeva.

 I Danmark genanvender vi over 50% EPS. - En procentdel man i EPS-branchen forsøger at øge til samme niveau som i Norge, hvor 70% af al udtjent EPS i dag genanvendes. Sundolitt har siden starten af 2022 haft sit eget cirkulære kredsløb, hvor udtjent EPS fra den danske fødevarebranche genanvendes som råmateriale til nye byggematerialer. Læs mere om Sundolitt 2nd Life på www.Sundolitt.com

Sundolitt A/S
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35909117

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031