23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gorm Hansen A/S ønsker glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår.

Julen står for døren og 2022 lakker mod enden. Derfor er det også en passende tid til at kigge tilbage på året, der er gået,og frem mod det år, vi har i vente.

Det har været et stort år med mange mindeværdige øjeblikke. Vi har arbejdet på mange spændende projekter på interessante lokationer. Bl.a. har vi startet et stort kloakeringsprojekt på Orø og by- og landskabsudvikling af den kommende Hillerød bydel Favrholm. Derudover har vi haft gang i forskellige anlægsdiscipliner i byer som Roskilde, Ringsted, Hedehusene, Næstved og Ishøj. Vi har alle gjort en stor indsats for at skabe nogle stærke projekter til glæde for vores kunder og ikke mindst beboerne ved projektområderne.

Nu vil vi bruge juletiden på at hygge os med familie og venner, så vi er klar til et 2023, hvor vi skal have gang i en masse nye projekter. Vi glæder os til at se, hvad året bringer, og vi ser frem til nogle store øjeblikke.

Gorm Hansen A/S ønsker alle vores kollegaer, kunder, rådgiver, underentreprenører og andre samarbejdspartner en glædelig jul og et godt nytår.

Vi ses i 2023!

Gorm Hansen A/S
Lykkegårdsvej 11
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17827987
P nummer: 1007452302

Kontaktperson

JV
Jonas Vestergaard
Kommunikationsansvarlig
+45 22809232 jv@gorm-hansen.dk

Send til en kollega

0.078