23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye byggekrav i 2023 baner vejen for bedre isolering

Valg af isolering spiller en væsentlig rolle for bygningens CO2 udledning i både opførsel og drift.

- Tænk gråt og cirkulært, lyder rådet fra Sundolitt, der har succes med EPS-byggeløsninger til fundament, terrændæk, ydervægge og tagkonstruktioner. Kravet om livscyklusanalyse og max CO2 udledning på 12 kg CO2 pr kvadratmeter på byggerier over 1000 m2, stiller nye krav til bygherrer og entreprenører.

Lovændringen, der træder i kraft til januar, er første step af flere CO2 nedtrapninger, der indføres over en årrække mod 2030. Det nye CO2 krav dækker både bygningens opførsel og drift – i begge faser spiller valget af isolering en vigtig rolle.

Sundolitt Climate sparer CO2 i både opførelse og drift  

Anvendelse af EPS-fundamenter har vundet stor udbredelse i dansk byggeri. Faktisk er mere end 25.000 bygninger i dag opført med EPS-fundamenter, vurderer man i EPS-branchen. Metoden sikrer markante klimagevinster men også mere effektive byggeprocesser, fordi man i kraft af EPS materialets lette vægt får et bedre arbejdsmiljø på byggepladsen. Og så sparer det CO2 gennem hele processen - fra transport til udlægning.

Et af Sundolitts mest populære løsninger er Sundolitt Climate, der er lavet af grå EPS.
Den grå Sundolitt Climate har ca. 20% bedre isoleringsevne end den almindelige hvide EPS, og er dermed både materiale- og pladsbesparende i byggeriet.

Læs mere på Sundolitt.com

Sundolitt A/S
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35909117

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062