23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ophængning af kloakrør - nemt sikkert og prisbilligt

Dansk Byggekomponent er sat i verden for at udvikle gode solide byggekomponenter, der er prisbillige og letter arbejdet ude på pladsen for råhus og kloakfolk.

Igennem alle byggeprocesser er byggetid og optimering en vigtig medspiller, da der i nye byggerier ofte er en stor kompleksitet med mange fag involveret. Derfor er det vigtigt at vi tænker innovativt og giver folkene på pladsen en god mulighed for at få gode byggevarer i hånden, så de kan gøre deres arbejde effektivt og prisbilligt - og ikke mindst sikkert, også for deres arbejdsmiljø.

1. BYGGETIDEN er utrolig vigtig på langt de fleste byggerier i dag - og den bliver desværre kortere og kortere. Vi har derfor som mantra at vores produkter skal være nemmere at arbejde med på pladsen, end vores konkurrenter, og de SKAL være hurtige at montere - ellers bliver de kasseret allerede i designfasen. Med de relavtivt store timelønninger idag er det et fokuspunkt, at man kan bygge effektivt, både i projekteringsfasen og i udførelse. Derfor har Dansk Byggekomponent, gjort meget ud af at der findes brugervejledninger og beskrivelsesværktøjer (BIPS) på hjemmesiden, så det er nemt at tilgå det produkt man gerne vil have med i projektet.

2. PRISEN er stadigvæk altafgørende for at et projekt bliver til noget. Her kommer materialepriserne jo i særdeleshed ind i billedet. I disse tider med leveranceproblemer og meget stigende varepriser, er det et utroligt vigtigt punkt at have fokus på - Vores varer er udviklet så der er mindst muligt spild, og til en kvalitet der modsvarer eller er bedre end vores konkurrenter. Herudover skal vi være billigere både på indkøbssiden og på montagetiden, ellers bliver produktet kasseret i designfasen. ved at bruge vores produkter sparer man over 50 % på prisen når både indkøb og montage medregnes - det er en væsentlig faktor da tid og økonomi hænger sammen.

3. ERGONOMIEN skal være iorden, derfor sikrer vores produkter en nem montage, og med et let produkt der ikke vejer meget, er det nemt at bruge ude på pladsen, uden svære arbejdsstillinger - f.eks. har vi udviklet en gulvskrue til fasthold af isolering under gulve, der monteres stående/gående, alt dette bliver tænkt igennem i designfasen.

4. ET SIKKERT PRODUKT er en hjørnesten i vores udviklingsafdeling. Produktet skal kunne opfylde brugerens krav, og skal være let at montere - der må ikke være tvivl om montagen, og den skal være udformet så det ikke kan monteres forkert. F.eks. har vores kloakopstropning et materiale der ikke er varmeledende som stål, så problemer med kondens og kuldebroer er elimineret, ligeledes er opstropningen udført, så den ikke kan samles forkert, dvs. ting passer kun et sted - samtidig er der tænkt ind, at der ikke må være spild, så  f.eks. kan vores tryktrækstang forlænges ad libitum, så der ikke skal smides noget væk.

Vi håber I har lyst til at læse mere om os på:  www.dbk-aps.dk 

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.052