23948sdkhjf

Naturligt lavt støjniveau uanset valg af høvlekutter !

| Medlemsnyhed | Indrykket af Slejpner Maskiner A/S

Perfekt tykkelseshøvl bygget i stål/betonkonstruktion som giver en ekstrem svingningsdæmpet maskinstander og leverer perfekte høvlet overflader.

MARTIN T45 er den perfekte tykkelseshøvl bygget i stål/betonkonstruktionen som giver en ekstrem svingnings dæmpet maskinstander og et ekstremt lavt støjniveau. T45 leverer perfekte høvlet overflader, er hurtig og nem at betjene.

Den elektroniske styring af T45 muliggør justering af høvletykkelsen med 0,1 mm nøjagtighed. Ligesom leddelte trykbjælker og delte gummivalser sikre en rolig og stabil fremføring af emnerne op til 25 m/min.

Høvlen kan leveres med et udvalg af kuttere hvor de mest almindelige er Martin’s fuldståls rundkutter med Tersa Z4 eller Martin’s Xplane- fuldståls kutter. Se også T-45 Contour for profilering. Lad os drøfte hvad der til jeres fordel.

T45 er løsningen for det seriøse snedkeri der efterspørger en moderne høvl der arbejder med ”møbelsnedker præstation”. Som enkeltstående maskine eller sammen med afretterhøvlen T54 opnås en pladsbesparende opstilling og en høj produktivitet. En lang række ekstraudstyr er tilgængelig, og hos Slejpner hjælper vi hjertens gerne med at finde frem til hvilket udstyr du bør tilvælge ud fra dine arbejdsopgaver og ambitioner.

Læs mere om MARTIN´s høvle på vores www MARTIN høvle

Medlemsnyhed

Indrykket af
Slejpner Maskiner A/S

Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Danmark
Slejpner Maskiner A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.145