23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få den nyeste viden om altanundersøgelser!

Den 2. marts kan du komme til gratis gå-hjem møde og få den nyeste viden om altanundersøgelser fra Teknologisk Institut, Ejendom Danmark og BUILD. Skal du sikre dig en billet?

Den 2. marts inviterer Teknologisk Institut, BUILD, Danske Udlejere og EjendomDanmark til gå-hjem møde med fokus på altanundersøgelser.

På mødet kan du høre oplæg fra Teknologisk Institut, om resultaterne og det mere tekniske indhold i projektet K-Altan, som er støttet af Grundejernes Investeringsfond (GI).

Du kan også høre om den samfundsøkonomiske beregning  fra EjendomDanmark og få en præsentation af  en nyudviklet App til beregning af bæreevne af udliggerjern.

Og så kan du få de foreløbige resultater fra et andet projekt om altaner, ”Eftersyn, afprøvning og vedligehold af eksisterende altaner”, som er støttet af GI og udført af SBI, Build, Force og DTU. 

PRAKTISK INFO
Mødet afholdes den 2. marts 2023 fra kl. 13-16 hos Grundejernes Investeringsfond, Ny Kongensgade 15, 1472 København. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle. Husk at melde fra hvis du bliver forhindret, vi forbeholder os ret til at sende et no-show gebyr på kr. 300,- ved udeblivelse.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.141