23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Interesseret i CLT og trækonstruktioner til etagebyggeri?

Så tag et kik på Træinformations næste kursus, hvor du får indsigt i forskellige byggesystemer i træ og deres anvendelse til etagebyggeri.

På kurset vil du få en grundig gennemgang af forskellige byggesystemer i træ og deres anvendelse i etagebyggeri. Vi vil tage udgangspunkt i teori og praksis og give dig et indblik i både danske og internationale træbyggerier.

Du får mulighed for at lære af specialister fra branchen, som vil fortælle om deres seneste projekter og erfaringer med at flytte grænserne for træbyggeri. På kurset vil bl.a. du opleve:

  • Jacob Ettrup Petersen, der er kompetencechef for træbyggeri i ABC Rådgivende Ingeniører og forfatter til flere bøger om CLT, som vil fortælle om de nyeste projekter og de mest kreative og rentable løsninger.
  • Bo Mortensen, der er en af landets førende akustik-eksperter, som giver anbefalinger og fortæller om de særlige krav, der skal opfyldes ved boligadskillende etagedæk og vægge.
  • Arkitekt Warren Smith fra tegnestuen Lendager, der kommer og fortæller om TRÆ - et nyt kontorhus i Aarhus, der bliver Danmarks højeste træhus med sine 78 meter og 20 etager.

Kurset ”Etagebyggeri og byggesystemer i træ” løber af stablen 26. april i Horsens og 27. april i København.

› Se det fulde program

› Læs mere om kurset og tilmeld dig

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012
P nummer: 1002056252

Kontaktperson

Maria Nielsen
Salg og kommunikationsansvarlig
+45 45280333 mn@traeinfo.dk

Send til en kollega

0.048