23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kan kunderne finde din hjemmeside? - Få en gratis SEO rapport

kdmarketingsupport er i forårshumør og tilbyder i maj og juni et uforpligtende møde, hvor vi vil gennemgå din virksomheds generelle profil og synlighed på nettet.

Vigtigheden af din virksomheds synlighed på nettet
Virksomheders synlighed på nettet er vigtigere end aldrig før. Når kunderne skal finde nye leverandører er det ofte på nettet de søger. Det er derfor vigtigt at din virksomhed har en god placering på søgemaskiner som for eksempel Google, da det kan føre til flere klik på din hjemmeside og øge muligheden for nye potentielle kunder.

Vi kan hjælpe dig
kdmarketingsupport kan hjælpe din virksomhed med at få marketingbudgettet til at række længere. Vi kan med vores erfaring og netværk hjælpe din virksomhed med at få en mere sammenhængende markedsføringsprofil og forbedre synligheden over for jeres nuværende og nye kunder.

Vi rådgiver dig om nye løsninger og gode ideér som blandt andet kan øge synligheden af din virksomhed på nettet. Det er ofte små tiltag der skal til, for at du kan se forbedringer af
din markedsføring, men udbyttet og nødvendigheden er stor.

Forårskampagne
Benyt dig af vores forårskampagne og book et uforpligtende møde og få en gratis søgemaskineoptimeringsrapport (SEO). SEO er et værktøj, som kan fremme din synlighed og placering på nettet.

Erfaring med industrien
kdmarketingsupport har over 10 års erfaring med at løse markedsføringsopgaver i industrien. Vi har den tekniske forståelse og de kompetencer, som er nødvendige for at opnå en succesfuld markedsføring over for dine kunder.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så ring og book et møde på
tlf. 20 78 20 40 eller info@kdmarketingsupport.dk.

For mere information om kdmarketingsupport, www.kdmarketingsupport.dk.

kd marketing support
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28828985
P nummer: 1011564395

Kontaktperson

Karina Davids
Direktør og marketingrådgiver, HD(A)
+45 20782040 kda@kdmarketingsupport.dk

Send til en kollega

0.048