23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unikt mobilsikringskoncept byder entreprenører på store besparelser

Der er godt nyt til entreprenører med behov for at sikre dyrt materiel på byggepladser. Et nyt mobilsikringskoncept gør det langt billigere at etablere optimal perimetersikring omkring en byggeplads.

Optimal perimetersikring af byggepladser har hidtil været en dyr affære. Især er udgiften til faststøbning af midlertidige porte en, der får mange entreprenører til at kvie sig. Med et nyt mobilsikringskoncept fra KIBO Sikring bliver det langt billigere for entreprenøren at sikre byggepladser.

Flytbar port eller komplet sikringsløsning
Konceptet består som standard af en flytbar port, der kan flyttes rundt på byggepladsen efterhånden som behovet melder sig. Den flytbare port består af en container og en skydeport med portautomatik, og dens funktion er at fungere som et supplement til at begrænse adgangen til indgangen på byggepladser.

I udvidet udgave kan mobilsikringskonceptet fungere som komplet sikringsløsning, hvor containeren, foruden port, udstyres med mobilhegn, bomanlæg, adgangskontrol og rotationslåge. På den måde kan konceptet både bruges til at perimetersikre og til at regulere trafik og kontrollere adgang for bilister og personer til fods.

Automatisk portner og reklamesøjle i ét
Mobilsikringskonceptets 40 fod lange container kan samtidig anvendes som reklamesøjle. Det sker ved, at containerdelen beklædes med udspændte presenninger, der kan designes individuelt med bundfarve, grafik og tekst.

Mobilsikringskonceptet er patentanmeldt og bag opfindelsen står KIBO Sikring, der fornyligt skiftede navn fra KIBO SYSTEM til KIBO Sikring. Konceptet udstilles på messen Securityuser EXPO i Bella Center den 22-24 september. På mobilsikring.com eller kibosikring.dk kan der læses meget mere om det unikke
mobilsikringskoncept.

KIBO Sikring A/S
Energivej 1
6933 Kibæk
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67382110
P nummer: 1003164875

Send til en kollega

0.063