23948sdkhjf
Del siden
Annonce

A-Supplys træbriketter: balance mellem pris og kvalitet

A-Supply tilbyder Over Night Træbriketter, som har den bedste balance mellem pris og kvalitet

Ønsker din virksomhed at tilbyde træbriketter af høj kvalitet til skarpe priser? Hos A-Supply kan du bestille træbriketter med den bedste balance mellem pris og kvalitet. For dine kunder er deres brændeovn mere end bare et redskab. De har sikkert fyret i mange år og er glade for deres moderne brændeovne. For mange familier er brændeovnen husets samlingspunkt, som er indbegrebet af tid til familiens hygge, traditioner og historier. Derfor sætter dine kunder pris på de dejlige stunder, hvor familiens minder er blevet til. Man må sige, at brændeovnen ikke kun er en varmespreder om vinteren, men også en hyggespreder på mørke vinteraftener.

Dine kunder fortjener god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Derfor tilbyder A-Supply Over Night Træbriketter Biostænger. Der er tale om træbriketter, som er lavet af sammenpresset overskudstræ. De har en optimal forbrænding i kraft af deres høje og ensartede brandværdi. Det skyldes deres lave vandindhold og grundige sammenpresning. Som du selvfølgelig ved, er brændværdien pr. kilo ens for alle typer træbriketter, men det der gør en forskel, er, hvordan en træbriket brænder. Når en træbriket er for løst presset, så vil forbrændingen højst sandsynligt være ujævnt. Det betyder, at varmen vil toppe i starten og kraftigt aftage til sidst. Det resulterer også i en forholdsvis kortere brændetid.

Vores Over Night Biostænger brænder jævnt over længere tid, fordi det drejer sig om hårdt pressede briketter. De kan betegnes som biobrændsel af høj kvalitet, fordi de er fremstillet af rent tørt træ. En anden fordel ved vores Over Night Biostænger er, at der ikke er tilsat lim eller andre bindemidler. Briketterne indeholder udelukkende naturlig harpiks fra træet. Det forebygger, at der opstår farlige gasser. Antænding er heller ikke tidskrævende og træbriketterne efterlader kun minimale askerester, mindre end 1 %. Det er en kæmpe fordel for dine kunder, da de ikke behøver at fjerne ask hele tiden. Ring til A-Supply og bestil Over Night Biostænger til fordelagtige engrospriser.

Læs mere om vores Over Night Træbriketter Biostænger på vores hjemmeside:

https://a-supply.dk/vare/over-night-traebriketter-biostaenger/

Du kan bestille dit havvejsalt på tlf.: 45 72 34 44 04

A-Supply A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: 72344404

E-mail: info@a-supply.dk

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.047