23948sdkhjf
Del siden
Annonce

A-Supply leverer effektivt og letløbende stenvejsalt

A-Supply leverer stenvejsalt, der består af en passende blanding af store og små korn

Har dine kunder behov for stenvejsalt denne vinter? Det kan godt være, at dine kunder forholder sig afventende med hensyn til at lægge stenvejsalt i deres indkøbskurv. DMI’s sæsonprognose for denne vinter lyder: ”Meget tyder på at vinteren i år bliver mere grå end hvid.” Det skyldes en række lavtryk fra Atlanterhavet, som kan ”medføre en mild strømning fra vest og sydvest med regn og blæst til Danmark.” Prognosen afslutter dog ved at påpege følgende: ”Størst sandsynlighed for stormvejr er i januar, men februar kan også byde på kraftige blæsevejr.”

Det betyder så, at dine kunder alligevel vil have brug for stenvejsalt i denne vinter. Virkeligheden er, at globale klimaforandringer har gjort det vanskeligt for meteorologer at lave beregninger, der holder stik. Så inden frostvejret rammer, kan du bestille stenvejsalt hos A-Supply. Vores stenvejsalt er velegnet til at tø is og sne. Det gør sig gældende for veje, parkeringspladser og andre arealer, hvor underlaget kan blive glat. Vores stenvejsalt kan hurtigt og effektivt sikre fremkommeligheden. Det forholder sig sådan, fordi vores stenvejsalt har et lavt vandindhold, og det gør vores vejsalt særligt velegnet til at bekæmpe glatføre i frostvejr.

A-Supply leverer stenvejsalt på palle med 40 sække af 25 kg. Du kan også vælge at bestille vores stenvejsalt i 1000 kg. bigbag. Vores stenvejsalt består af en passende blanding af store og små korn. Denne kombination forebygger, at saltet klumper sig i saltsprederen. Det gælder, uanset om sprederen dosserer saltet ved hjælp af valse, snegl eller bund. Dine kunder behøver heller ikke at frygte tilstoppede dyser på deres salt- eller væskespreder. Man kan lave en saltlage og drysse den ud, eller strø saltet med løs hånd. Da vores stenvejsalt har et lavt fugtindhold, er det letløbende og nemt at sprede.

Læs mere om vores stenvejsalt på vores hjemmeside:

https://a-supply.dk/product-category/hus-og-have/salt/

Du kan bestille dit havvejsalt på tlf.: 45 72 34 44 04

A-Supply A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: 72344404

E-mail: info@a-supply.dk

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.047