23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HBN Entreprise: Opnå dine delmål og overhold dine deadlines

Vi sørger for, at dit byggeprojekt opnår de delemål, I har aftalt og overholder de deadlines, I har sat jer

Som bygherre eller hovedentreprenør er der mange udfordringer ved at opnå de mange delmål, der er blevet aftalt. Det kan også være vanskeligt at overholde de deadlines, som dit byggeprojekt kræver. Når man er i gang med et større byggeprojekt, er der ikke tid at spilde. Byggefejl og store forsinkelser er ligesom grus i maskineriet, som man gerne vil undgå for alt i verden. Man må sige, at der er adskillige ting ved et byggeprojekt, der kan holde dig vågen om natten. Derfor har du brug for et pålideligt entreprenørfirma, der kan levere varen hver gang. Hvis dit byggeri omfatter montage af porebeton, så er HBN Entreprise det sikreste valg.

HBN Entreprise er et seriøst entreprenørfirma, der er kendt for kvalitet og ekspertise. Vi står gerne for montage af din porebeton. Vi er et velkendt firma bestående af dygtige murer og montører, som har mange års erfaring med montage af porebeton. Vi har stor know-how i forbindelse med porebeton i alle afskygninger. Det gør sig gældende for porebetonblokke, plader og elementer. Vi monterer gerne ikke-bærende og bærende indervægge af porebeton, som skal indgå i bygningens stabiliserende system. Fordi vi har samarbejdet med de største byggefirma i Danmark, er vi godt klædt på til at løse enhver opgave, hvad porebeton angår.

Når du vælger HBN Entreprise, så får du adgang til vores team på 25 medarbejdere, som hvert år monterer tusindvis af kvadratmeter porebeton. Vi anbefaler, at du som bygherre eller hovedentreprenør benytter dig af bauroc porebeton. Det gør vi, fordi vi har indgående kendskab til bauroc og deres byggematerialer. Det betyder dog ikke, at vi ikke arbejder med porebeton fra andre producenter, men porebeton fra bauroc besidder egenskaber, som lignende produkter på markedet ikke kan måle sig med. Hos HBN Entreprise kan vi sørge for, at dit byggeprojekt opnår de delemål, I har aftalt og overholder de deadlines, I har sat jer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

HBN Entreprise – Sjælland

Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside: http://hbnhuse.dk/kontakt/

 

HBN Entreprise – Jylland

Adresse: Vestmolen 15, 9990 Skagen

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.047