23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HBN Entreprise: Vi løser enhver opgave på ethvert tidspunkt

HBN Entreprise har en del erfaring med fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser. Derfor kan vi løse enhver opgave på ethvert tidspunkt i byggeprocessen

Hvad går dit nuværende projekt ud på? Er dit byggefirma ved at opføre et lejlighedskompleks, store kontorbygninger eller parcelhuse? Så vil det ikke være overraskende, hvis I har besluttet at anvende porebeton eller gasbeton i konstruktionen. Flere og flere byggefirmaer og entreprenører lader porebeton indgå i deres byggeprojekter, og det med god grund. Dette alsidige og fleksible byggemateriale kan med fordel anvendes i en lang række sammenhænge. Det spørgsmål, der dog melder sig er, hvem skal stå for montagen?

HBN Entreprise er et meget pålideligt og professionelt firma, der har stor ekspertise inden for montage af porebeton i kraft af vores mange års erfaring. Vi stiller med et kompetent hold bestående af 30 murere og montører, som sikrer, at dit byggeprojekt glider gnidningsfrit. På den måde slipper du for besvær, fordi vi altid leverer til den aftalte tid. Derudover sparer du dig selv for store omkostninger, da vores priser er meget konkurrencedygtige. Vores team har i tidens løb samarbejdet med de største byggefirmaer på Sjælland og Fyn, hvor hovedparten af vores aktiviteter finder sted. Hvis du har et projekt i Jylland, er du også velkommen til at kontakte os. Vi kan altid finde en løsning, der passer til dine behov.

Hos HBN Entreprise anbefaler vi altid, at man benytter bauroc porebeton, fordi vi har indgående kendskab til deres produkter. Vi har også afprøvet deres glimrende kvalitet. Derfor kan vi varmt anbefale, at du vælger baurocs byggematerialer. Men selv hvis dit firma har valgt en anden producent, kan vi hjælpe dig med montage af din porebeton. Vores kunder giver altid udtryk for den tryghed, de oplever, når de har inddraget os i deres byggeprojekter. Fordi vi hos HBN Entreprise har en del erfaring med fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser, kan vi løse enhver opgave på ethvert tidspunkt i byggeprocessen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

HBN Entreprise – Sjælland

Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

 

Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside: http://hbnhuse.dk/kontakt/

 

HBN Entreprise – Jylland

Adresse: Vestmolen 15, 9990 Skagen

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.047