23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få sikret byggepladsen på under en time

Nu kan du sikre din byggeplads med en fleksibel og flytbar mobilport. KIBO Sikring har udviklet et fleksibelt og genbrugelig mobilsikringskoncept, der gør det langt hurtigere at sikre adgangsveje til og fra byggepladser.

Tyveri af materiel fra byggepladser har store konsekvenser for et byggeris samlede økonomi. Dels er der udgifterne til at erstatte det stjålne materiel og dels er der omkostningerne til de timer, hvor byggeriet ligger stille. Derfor er det nødvendigt at sikre byggepladser.

KIBO Sikring har nu udviklet en fleksibel og genbrugelig mobilport, som nemt og hurtigt kan sikre adgangsvejene til og fra byggepladser. Det unikke ved mobilporten er dens plug in and play-funktion, som gør, at den lynhurtigt kan installeres på pladsen. Derudover er den fleksibel og kan flyttes rundt på byggepladsen efterhånden som byggeriet skrider frem og adgangsvejene skal ændres.

Mobilporten består som standard af en container med en fastmonteret skydeport inklusive portautomatik. Efter behov kan containeren desuden leveres med mobilhegn, adgangskontrol, bomanlæg, rotationslåge og overvågningskamaraer. Dermed får du med ét en komplet mobilsikringsløsning, som kan perimetersikre et helt område og automatisk regulere trafik fra biler og fodgængere til og fra området.

Vil du vide mere, så besøg mobilsikring.com eller ring 70 10 70 77.

KIBO Sikring A/S
Energivej 1
6933 Kibæk
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67382110
P nummer: 1003164875

Send til en kollega

0.047