23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scantron produktnyhed: EvoLock® håndtag i messing

Tilføj et eksklusivt look til bygningens sekundære døre med Scantrons offline EvoLock® håndtag i messing. Håndtaget kan f.eks. bruges til lejlighedsdøre, mødelokaler og hotelværelser.

Med sit simple og stilfulde design passer EvoLock® flot ind i såvel moderne etageejendomme og virksomheder som ældre ejendomme af historisk karakter. Håndtaget fås som standard i rustfrit stål men nu også i messing.

Ved at holde forprogrammerede nøglebrikker eller kort foran læserfeltet på håndtaget opnås der hurtig og nem adgang for beboere/medarbejdere. På minimal plads er al elektronik, mekaniske dele, LED signal og adapter indbygget, hvilket skaber en pæn og komplet løsning.

EvoLock® i messing egner sig særdeles godt til ældre og fredede bygninger, fordi messing er et typisk materialevalg, der efterspørges. Hvis man hellere vil bruge en elektronisk låsecylinder, tilbyder Scantron også SensoLock® i messing.

 Læs mere om EvoLock håndtaget her.

 En komplet adgangsløsning fra Scantron

Det er muligt at lave en komplet adgangsløsning ved at tilføje en dørstation i messing til installationen. Scantron Serie 510 dørstation kan fås i messing, titan messing eller bruneret messing, afhængigt af om man ønsker et patineret, blankt eller retro udseende. Dørstationen kan yderligere kundetilpasses med f.eks. gravering, kamera og kodetastatur, så den matcher bygningens historie og arkitektur. I lejligheden kan dørkald modtages via et traditionelt svarapparat, lejlighedsterminaler eller app.

 Læs mere på www.scantron.dk eller ring til os på tlf. +45 66139966

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Kontaktperson

CGR
Camilla G. Rasmussen
Marketingchef
cgr@scantron.dk

Send til en kollega

0.048