23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen til Sidsel og Amalie

Et nanoskridt for menneskeheden, men ikke desto mindre et gigantstep for Graphisoft Center Danmark. Vi har ansat Amalie og Sidsel som de første studentermedarbejdere i vores virksomheds historie.

Stort velkommen til Amalie Sterlie og Sidsel Maria Vincents Jansen som Graphisoft Center Danmarks nye studentermedarbejdere. De skal blandt andet hjælpe os med at komme i dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner, og med tiden skal de også løse mere tekniske udviklingsopgaver og hjælpe med de mere simple support-opgaver.

LÆS OGSÅ: Sådan får du succes med IFC  

Læser bygningsdesign på DTU
Amalie og Sidsel læser begge Bygningsdesign på DTU på femte semester og er således halvvejs gennem deres uddannelsesforløb. ”Bygningsdesign er en kreativ ingeniøruddannelse, hvor der også er fokus på design, og derfor giver det god mening at lære et intuitivt BIM-program, der gør det let, at give ens projekt et lækkert udtryk,” fortæller Amalie. ”I og med at Archicad er BIM-program, der også fokuserer på det visuelle udtryk, er det oplagt til de mange af de projekter, vi laver på DTU,” supplerer Sidsel efter at have stiftet bekendtskab med programmet.

Udbrede kendskabet til Archicad på uddannelsesinstitutionerne
Amalie og Sidsel er faldet godt til og begynder også for alvor at få øjnene op for, hvad Archicad kan. ”En af vores opgaver er at brede kendskabet til Archicad ud på ingeniør-, arkitekt- og bygningskonstruktøruddannelserne,” forklarer Amalie. ”Og allerede nu kan jeg se, at det giver så meget mening.” 

Sidsel forklarer, at Archicad er relevant i forhold til mange af de projekter, de laver på studiet. ”Hvis vi havde kendt til Archicad tidligere, havde vi anvendt det på vores studie, da der er meget lettere at lave flotte visualisering og projekter, selvom man ikke er superbruger endnu, end i de andre programmer, vi anvender på studiet,” fortæller Sidsel.  

LÆS OGSÅ: Nyuddannet arkitekter efterlyser BIM på arkitektskolerne

Bedre studieprojekter med Archicad
Amalie og Sidsel føler, at kombinationen mellem deres studiejob og deres uddannelse går op i en højere enhed, og at de kan anvende Archicad til at lave bedre studieprojekter. En indsigt, de vil brede ud til uddannelsesinstitutionerne, ligesom de ser mange fordele i at anvende Archicad i deres fremtidige virke som bygningsingeniører.

 De er også glade for stemningen på vores kontor på Rentemestervej. ”Der er dejlig stemning hos Graphisoft Center Danmark, hvor fagligheden er i top, men der også bliver spillet musik på vinyl, og så spiser vi godt”, afslutter Amalie og Sidsel samstemmende.  

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.062