23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jönsson bygger 444 arbejdspladser i Hvidovre - på rekordtid

Jönsson Entreprise har indledt opstartsfasen på et større erhvervs-renoveringsprojekt, der bliver til 444 arbejdspladser i Hvidovre

På Jernholmen i Hvidovre transformerer Jönsson et ældre byggeri om til 444 nye moderne arbejdspladser. I projektet ligger opførelse af en ny sydfløj på 2.220 kvm, der bygges til en eksisterende bygning. I alt bliver erhvervsbyggeriet på i alt 8.896 kvm. etageareal.

Jönsson skal opføre byggeriet på rekordtid med aflevering allerede 31. dec. 2022.

Men projektets stramme tidsplan skræmmer ikke Jönsson Entreprise, som har godt fat i markedet for hybridprojekter – byggeri med både renovering og nybyggeri.

Disse hybridprojekter passer os rigtigt godt. Kombinationen af renovering og nybyggeri kalder på den brede vifte af kompetencer, som ligger stærkt i vores organisation. I denne sag skal vi bare levere på rekordtid! Renoveringer og erhvervsbyggerier bliver en stadig større del af vores projektportefølje – og det er helt efter strategien”, fortæller Thomas Normann, CEO i Jönsson Entreprise.

 Som en del af projektet etablerer Jönsson Entreprise også 70 nye p-pladser som supplement til eksisterende parkering.

 Jönsson opfører projektet for bygherre Bulk Infrastructure DK, hvis moderselskab udvikler strategisk vigtige ejendomsprojekter i hele Norden. Projektet bliver til i samarbejde med Cubic Group som bygherrerådgiver, COWI som ingeniør samt arkitekterne Rørbæk og Møller med Opland som landskabsarkitekt.

Læs hele historien her https://jonsson.dk/2022/03/16/jonsson-bygger-444-arbejdspladser-i-hvidovre-paa-rekordtid/

Jönsson Entreprise A/S
Nærum Hovedgade 2
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62534117
P nummer: 1012862551

Kontaktperson

MF
Mette Friis
mfr@jonsson.dk

Send til en kollega

0.047