23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5000m2 DGNB -venlig membran ved DTU - Technical University

Endnu engang har 5E Byg A/S valgt den DGNB og miljøvenlig byggepladsmembran CW111 fra Velosit Danmark som vandtætning af huldæk. - på opførelsen af det innovative og Co2 neutrale domicil byggeri hos danske Trackman.

Efter succes og gode resultater fra Trælastholmen med selv samme løsning har 5E Byg igen valgt Velosit Danmark som samarbejdspartner omkring 5000m2 DGNB -venlig membran.

Fordelen ved CW111 membranen fremfor eksempelvis andre typer er, at produktet lever aktivt i betonens levetid og ikke skal fjernes senere i projektet. Så selvom produktet i dette tilfælde anvendes som “midlertidig” er der tale om en varig- løsning der ikke skal fjernes og destrueres igen, hvilket giver mening iht. bæredygtighed – hvor produktet ligeledes med sit lave VOC tal pga. brug af CSA cement står godt til LCA beregningen.

Membranen er ikke kun god så længe bygningen er åben - den hjælper også med at tætne ved støbning af eksempelvis skumbeton, som kan afgive meget vand til underliggende etager.
Ligeledes nedbringes energiforbruget betragteligt ved at mindske udtørringen af bygningen senere hen i projektet og giver mulighed for hurtigere aptering i tørre omgivelser.

Øvrigt arbejde på etagen kan efter 1 døgn fuldt ud fortsætte, idet svummen er hurtighærdende og efter 24 timer allerede opnår en styrke på 25 MPa og efter 28 døgn 50 MPa.
Der er derfor tale om en rigtig stærk membran og oplagt valg til et bæredygtigt byggeri.

For mere information send gerne mail til ns@velosit.dk eller ring 28252023 til Nikolaj Sørensen

www.velositdanmark.dk

#dkgreen #vandtætning #membran #dtu #5ebyg #velositdanmark #trackman #byggeri #greenbuilding #energipriser #fugtsikring

Velosit Danmark ApS
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41635576
P nummer: 1026208587

Kontaktperson

NS
Nikolaj Sørensen
ns@velosit.dk

Send til en kollega

0.047