23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Layher TG60 arbejds- og støbestillads og trappetårne

„Allrounder“ til nybyggeri af skole: Der var behov for understøtning da 124 præfabrikerede flugtvejsbalkoner skulle opføres.

En kombination af Layhers TG60 arbejds- og støbestillads og trappetårne.

Indtil balkonerne var støbt ind i etagedækkene, hvilede de sikkert på Layhers Allround TG60 støbe-stilladstårne. Tårnene blev monteret sikkert på jorden og løftet hurtigt på plads med kran.

Mere end 3.000 ton stål, ca. 35.000 m3 beton og 52 involverede faggrupper – var de imponerende tal i forbindelse med et skolebyggeri. Det var en spændende opgave for byggefirmaet „E. Hönniger“.

Der skulle bygges et tag med et meget stort spænd, og hertil var det nødvendigt at montere en 45 meter lang og ca. 100 ton tung stålkonstruktion, der understøtter de tværgående bjælker i hallens længderetning.

For at kunne gøre det, var det nødvendigt at bygge et kombineret støbe- og arbejds-
stillads. Layhers alsidige Allround Støbestillads TG60 viste sig endnu en gang at være den rigtige løsning.

Med den integrerede løsning kunne stilladsmontørerne ikke blot integrere et sideværnsbeskyttet arbejdsområde i et støbestillads, men også sørge for en sikker adgang til byggepladsen med Layhers Allround modultrappetårn.

Størstedelen blev monteret liggende – det vil sige støbestilladstårnene blev monteret sikkert på jorden og derefter hurtigt løftet ind med kran.

Takket være den af DIBt (Deutsches Institut für Bautechnik) godkendte typetest undgik man en tidskrævende projektstatik. Én løsning med ét system.

 

 

Layher Stillads ApS
Vejleåvej 50
2635 Ishøj
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37329746
P nummer: 1021011920

Send til en kollega

0.047