23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch Vacuum Solutions er førende på verdensmarkedet 2023

Busch Vacuum Solutions blev endnu engang anerkendt som førende på verdensmarkedet af det tyske erhvervsnyhedsblad "WirtschaftsWoche".

Tysklands førende erhvervsmagasin og universitetet i St. Gallen i Schweiz uddeler prisen "World Market Leader" til firmaer, der inspirerer deres industri med trendsættende teknologier samt nyskabende produkter og serviceydelser. Busch vandt titlen "World Market Leader" for sin stærke position som fabrikant af vakuumpumper og -systemer til fødevareindustrien.

De eftertragtede pladser i rangeringen af de bedste virksomheder tildeles i henhold til en streng procedure, der er udviklet af St. Gallen Universitet. De børsnoterede selskabers årlige omsætning skal være mindst 50 mio. euro, og halvdelen skal være genereret i udlandet på mindst tre kontinenter.

Busch Vacuum Solutions koncernen beskæftiger mere end 3.800 medarbejdere på verdensplan og er repræsenteret af 69 selskaber i 45 lande. Koncernomsætningen udgør en milliard euro.

Busch Vacuum Solutions blev grundlagt af Ayhan og Dr. Karl Busch i 1963 i Schwarzwald. Busch’s internationale ekspansion begyndte med den første salgsvirksomhed i Storbritannien i 1971. I 1979 blev den første produktionsfabrik uden for Tyskland etableret i USA. Der er nu seks produktionssteder i Tyskland, USA, Schweiz, Storbritannien, Tjekkiet og Sydkorea.

HUCKEPACK, den første vakuumpumpe fra Busch, er udviklet specielt af Dr. Karl Busch til pakning af fødevarer. Dens efterfølger, den kompakte R5 lamelvakuumpumpe, revolutionerede pakning af fødevare – en anvendelse, som Busch er førende inden for på verdensmarkedet.

I dag, langt ud over anvendelsesmulighederne i fødevareindustrien, tilbyder Buschs omfattende produktportefølje løsninger til vakuum- og overtryksapplikationer til alle industrier, såsom kemi, semicon, farma, plast og træbearbejdning.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.048