23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Isodan papirisolering er lig med høj isoleringsevne

Isodan Warmfiber papirisolering er ideelt til isolering ved bæredygtigt byggeri, og med en lav lambdaværdi på λ 0,037 understøtter isoleringsmaterialet det samlede energiregnskab for byggeriet.

Udløber
31. juli 2024

Producenten af Isodan Warmfiber papiruld giver livstidsgaranti på produktet, se Garantibevis her.  Generelt er papirisolering et velafprøvet og veldokumenteret isoleringsprodukt, som gennem mange år har indgået i byggeriet i Danmark og ikke mindst som efterisolering i et utal af privatboliger rundt omkring i landet.

Som loftisolering er papirisolering et uvertruffent isoleringsmateriale, da det er et hygroskopisk materiale, som kan optage og afgive fugt. Disse egenskaber betyder at det ikke er nødvendigt at montere dampspærre på et loft eller ved efterisolering; sikre at den eksisterende dampspærre er tæt. Den celluloseholdige isolering absorberer fugten nede fra huset og leder det op til overfladen, hvor det ledes bort. 

Ved at henvende dig til ISODAN ApS kan du få yderligere information om Warmfiber papirisolering. Ønsker du et tilbud på isoleringsmateriale til en konkret opgave eller en generel pris på isoleringsmateriale til din forretning kan vi byde ind med en meget konkurrencedygtig pris. Skriv til os via denne formular.

Isolering i forbindelse med renovering af ejendomme eller ved nybyggeri udføres i stigende grad med papirisolering. Det er der mange gode grunde til:

Det er betydeligt nemmere og hurtigere at indblæse isolering i langt de fleste konstruktioner:

  • Ingen tilskæringsfejl og kuldebroer - løsuldsfiber slutter tæt om  konstruktioner, rør og ledninger.
  • Ingen spild i form af fraskæringer; du bruger nøjagtige den mængde der skal til.
  • Slip for at bære pakker med batts isolering - isoleringsmaskinen flytter selv materiale
  • Isodan Warmfiber er et kvalitetsprodukt med både lav lambda værdi (høje isoleringsegenskaber) og en lav densitet (færre kilo pr. m3).

 - den bedste energi er den der ikke bliver brugt

Isodan ApS
Østervej 2
4960 Holeby
Lolland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35211373
P nummer: 1018389793

Kontaktperson

SED
Steen E. Damkjær
Salg og marketing
+45 49403797 sd@isodan.dk

Send til en kollega

0.047