23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styrk virksomhedens grønne profil med elbilopladning

Opladning på offentlige ladestandere er både dyrt og besværligt, og som virksomhed gør I derfor både firmaet, jeres medarbejdere og klimaet en tjeneste ved at investere i ladestandere til virksomhedens parkeringsplads.

Her er de tre bedste grunde til at investere i ladestandere til virksomheden:

1. I bliver en attraktiv arbejdsplads 
Det gør hverdagen en del lettere for de af jeres medarbejdere, der kører elbil, hvis de kan oplade bilen, mens de er på arbejde. Dermed slipper de for at bruge tid og energi på at finde lademuligheder på vejen hjem, og jeres virksomhed bliver en moderne og attraktiv arbejdsplads. 

2. En økonomisk fordel 
Det er også oplagt at lade andre elbilister lade op hos jer, og det kan blive en reel indtjening for virksomheden. I bestemmer nemlig selv, hvad prisen skal være, og om den skal være den samme for medarbejdere, kunder og gæster.

Udenfor jeres regulære arbejdstid kan I gøre ladestanderne offentligt tilgængelige. På den måde får elbilejere i omegnen af virksomheden gavn af jeres ladestandere, og I får penge i kassen.

Har I allerede taget skridtet mod et grønnere CO2-regnskab og investeret i elektriske firmabiler, vil der også være penge at spare ved at have jeres egne ladestandere. Så slipper I nemlig for både gebyrer, løbende udgifter og besvær, der er forbundet med at leje ladestandere eller bruge de offentlige.

3. Virksomhedens grønne profil bliver styrket
Tilgængelige lademuligheder er afgørende for, at der kan komme flere elbiler på de danske veje. Når I giver medarbejdere, kunder, gæster og måske også elbilejere i området mulighed for at lade elbilen op på jeres adresse, er I derfor med til at gå forrest i den grønne omstilling, hvilket i sidste ende gavner både klimaet og virksomheden.

En ny e-bog fra VS Automatic indeholder alt det, I som virksomhed skal være klar over, når I investerer i ladestandere.

Bliv blandt andet klogere på:

  • Hvordan I vælger den rigtige ladestander
  • Hvordan den monteres og administreres
  • Hvordan I sikrer, at elbilejere ikke bruger jeres ladestandere uden at have tilladelse til det

Find e-bogen her: Værd at vide om ladestandere til erhverv

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Kontaktperson

DLN
Dorthea Lind Neuenschwander
dne@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.063