23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opstropning af kloakrør - nemt, sikkert og billigt

Med vores system fra Dansk Byggekomponent sikrer du nemt, sikkert og billigt dine kloakrør i mange år frem. Systemet bruges under selvbærende terrændæk, i krybekældre, under etagedæk og ved udskiftning af eks. opstropning under huse.

Det er vigtigt at vores byggesystemer er nemme at benytte, ikke kan fejlmonteres og sikrer en lang levetid på bygningsdelene - dette har vi et godt bud på, med vores ophængningssystem til kloak- og installationsrør under gulve.

Systemet klikkes nemt sammen, og samles derfor helt uden brug af værktøj. Det er meget nemt at arbejde med, også i kulde og regn. Da systemet er opbygget logisk, minimeres risikoen for fejl, og sikrer et perfekt arbejdsmiljø for dem der arbejder med det.

Rørbæringerne er udført i glasarmeret Nylon, der er noget af det fineste materiale man kan lave inden for plast. Det er bomstærkt og korroderer ikke - det er ikke strækbart (bevarer formen), og så er det ikke varmeledende. Derfor kan systemet monteres knas mod ovenliggende armering, hvilket er en kæmpe fordel, så man derved undgår galvanisk tæring i armeringsnettene. Dette har før med de rustfri systemer været endog meget svært at udføre korrekt. (F.eks. med dæklag på armering på 25-30 mm og med en netstørrelse på ned til 100x100 mm, er der ikke meget tolerance - dette problem er nu et overstået kapitel).

Systemet er 50 % billigere i samlet indkøb og montagetid - det monteres 5-6 gange hurtigere end de traditionelle systemer i rustfrit stål, og der er næsten ingen spild på systemet, ifht. rustfri stål.

Da vi producerer i Danmark har vi en meget kort leedtime til grossisterne, dvs. der er stor leverancesikkerhed for jer kunder, og da fabrikken kører under strenge kvalitetskontroller, sikrer I også at få et ensartet kvalitetsprodukt hvergang. Vi genbruger alle støbestrenge mm. - disse kværnes og kommes i nye produkter - derved er der næsten ingen spild. Vi kan også recycle produkterne 100 % på fabrikken, hvis de indleveres til os "efter brug". (restmaterialer).

Vi gør meget ud af, at sikre en korrekt montage - både som nævnt med nogle sikre systemer, men også med oplysning både digitalt og ved indlægssedler i kasserne, således at ingen bør være i tvivl om hvordan en opstroppet kloak skal udføres. (Med let overbygning som lecanødder eller Flamingo/EPS, stropper pr. ½ m og ved alle muffer/samlinger osv. osv.) Det er vigtigt for os at arbejdet kan og vil blive udført korrekt.

Vi håber I har fået lyst til at se nærmere på vores produkter på vores hjemmeside.

De bedste hilsener Dansk Byggekomponent ApS

 

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.062