23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal du være Festool-specialist i fingersamling og svalehalesamling?

Nu har du muligheden for at lære at lave fingersamling og svalehalesamling med din VS 600. Tag med på kursus den 15. eller 16. juni 2023 og bliv Festool-specialist i fingersamlinger og svalehalesamlinger. Kurset, kaldet Festool Connect ’23, er lavet som et samarbejde mellem Festool og os i Dorch & Danola.

Udløber
17. juni 2023

Tag din VS 600 m.m. under armen, og kom til kursus hos os i Dorch & Danola den 15. eller 16. juni. Som deltager vil du få en grundlæggende viden om brug af de maskiner og skabeloner, der bliver brugt på kurset, og du vil lære at lave fingersamlinger og svalehalesamlinger under vejledning af underviser.

 

En fed kursusdag
På kurset vil deltagerne få en introduktion til, hvordan man bruger VS 600 fra Festool og en gennemgang af skabeloner, muligheder og principper.

Det er Festools egen Product Specialist Paw Mikkelsen, der er kursusleder, og han vil vise, hvordan man laver fingersamlinger og svalehalesamlinger. Deltagerne skal også selv prøve kræfter med samlingerne på kurset.

 

Der vil være sandwich og drikkelse i forbindelse med kurset, og alle deltagere får en Festool-goodiebag og et kursusbevis med hjem.

 

Kurset forgår således
Kurset foregår hos os: Dorch & Danola, Ove Gjeddes Vej 7, 5220 Odense SØ.

Hele kurset varer fire timer, og der er fire hold henover den 15. og 16. juni. Deltagerne har selvfølgelig også mulighed for at kigge på værktøj i vores butik i forbindelse med kurset samt tale med vores værktøjsspecialister.

Deltagerne skal selv medbringe en del af udstyret. Du kan finde mere information om kurset samt tilmelde dig her.

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771

Kontaktperson

Marie-Christine Juul Larsen
Kommunikation
mcl@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.062