23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM World kommer til København – og GRAPHISOFT Center Danmark er partner

Først Paris, derefter München og nu også København. Til september kommer BIM World Copenhagen for første gang til Danmark med et launch party, der er forløber for en større event i 2024

Efter en række succesfulde digitaliseringsevents i både Frankrig og Tyskland kommer BIM World kommer til København og Skandinavien. Den første udgave af BIM World Copenhagen finder sted i september 2024, men allerede d. 19. og 20. september i år afholdes et eksklusivt Launch Event. Her samler BIM World Copenhagen repræsentanter fra bygge- og anlægsbranchens værdikæde til en inspirerende begivenhed. Det overordnede fokus er, hvordan digitalisering strømliner og effektiviserer alle byggeriets faser – med særlig vægt på samarbejde på tværs af aktører og digitale platforme.  

Standardisering og åbne formater gør byggeriet mere effektivt
GRAPHISOFT Center Danmark er partner til eventet, og indehaver Thomas Graabæk glæder sig over, at BIM World nu rammer Skandinavien.

”I en rådgiverbranche, der på mange måder stadig mangler at høste en række lavthængende digitaliseringsfrugter, er det dejligt, at et af de helt store BIM-events nu kommer til Danmark og Skandinavien. Jeg er sikker på, at vi alle får nye indsigter, og jeg ser frem til to inspirerende dage med oplæg fra BIM-eksperter, der demonstrerer eksempler på best practices. – Ikke mindst med hensyn til hvordan standardisering og åbne formater er et altafgørende næste trin i udviklingen af en mere effektiv og digitaliseret byggebranche. Der er masser af udfordringer i branchen, som kan løses ved bedre at udnytte de digitale værktøjer, som allerede er derude. Det gælder ikke mindst bæredygtighed!,” fortæller han, ”Det glæder mig, at vi hos GRAPHISOFT Center Danmark også har mulighed for at bakke op omkring den videre implementering af OpenBIM i Danmark via BIM World-platformen.”         

LÆS OGSÅ: 8 tips til BIM-baserede LCA beregninger

BIM World Copenhagen arrangeres af Building Green, Danmarks største bæredygtighedsevent for byggeri og arkitektur, der hvert år samler mere end 10.000 fagfolk i København og Aarhus.

Sarah Elhauge er direktør i Building Green og uddyber:

”Ingen af byggeriets parter kan på egen hånd indfri byggebranchens potentialer eller imødekomme dens udfordringer. Derfor glæder det mig, at det er lykkedes af få en række af byggebranchens vigtigste aktører med som partnere på launch eventet for BIM World Copenhagen. Det understreger den store interesse og opbakning, der er for omfavne digitaliseringen i den samlede byggebranche – både fra rådgivernes, bygherrernes, organisationernes, udviklernes og videncentrenes side. Jeg ser frem til to dage, hvor vi fokuserer på sammenhængen mellem øget digitalisering og effektivt, produktivt og bæredygtigt byggeri.”  forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Sådan får du mere ud af Archicad

Launch Event i september ’23 og Main Event i ’24 
På BIM Word Copenhagen Launch Event bliver du klogere de seneste digitale redskaber og bliver deridover præsenteret for mulighederne, der hjælper dig med at effektivisere dine arbejdsprocesser og arbejde smartere. BIM World Copenhagen Launch Event er et 2-dages begivenhed, der giver dig mulighed for at netværke, diskutere og komme med bud på løsninger, der imødekommer de udfordringer branchen og hele samfundet står overfor. 

Du kan læse mere om BIM World Copenhagen og tilmelde dig eventet her →

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.141