23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt reservedelssetup lanceres

Hurtig og effektiv levering af reservedele er med til at sikre høj oppetid.

Vi, hos Reesink Construction, lancerer nu et hurtigt og pålideligt reservedelssetup, der giver vores kunder mulighed for at bestille reservedele helt frem til kl. 16.00. Reservedelene vil være i servicebilerne eller på en af Reesink Constructions tre lokationer senest næste morgen kl. 7.00. Denne nye service er designet til at hjælpe vores kunder med at maksimere oppetiden og sikre, at de hurtigst muligt kan fortsætte deres arbejde uden forsinkelser.

Med den nye natlevering kan kunder nemt og hurtigt bestille de reservedele, de har brug for. Reesink Constructions dygtige reservedelsekspedienter sørger for, at delene leveres direkte til servicebilen eller en af de tre lokationer inden kl. 7 næste morgen. Enten fra eget lager i Ringsted eller direkte fra JCBs hovedlager i Holland. Dette betyder, at reparationen af maskinen kan påbegyndes allerede fra morgenstunden, uanset hvor i landet maskinen befinder sig. Samtidig giver den hurtige adgang til reservedele en væsentlig reduceret reparationstid på maskinen uden unødvendig ventetid.

“Vi er meget begejstrede for at tilbyde den nye natlevering i vores reservedelssetup til vores kunder”, udtaler eftermarkedschef Hans Stampe Frederiksen. “Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at reducere reparationstiden og sikre, at deres maskiner fungerer optimalt. Med denne nye tjeneste kan vi hjælpe dem med at opnå netop det. Samtidig giver vores natlevering fra Holland adgang til mange flere dele med kort varsel”.

Reesink Constructions nye reservedelssetup er tilgængeligt nu. Se nærmere om opsætningen i videoen.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705

Kontaktperson

AB
Andreas Berthelsen
ab@jcb.dk

Send til en kollega

0.047