23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lad en isoleringsmaskine klare arbejdet

Slip for besværlig isolering med batts og spar tid med en isoleringsmaskine

Med en isoleringsmaskine er der meget som bliver nemmere, og samtidig bliver effekten af isoleringen ofte bedre.

Lad os tage et eksempel: Et loft med spær, bjælker, vandrør og samledåser skal isoleres - det er noget nær umuligt at gøre optimalt med batts isolering uden, at der opstår luftlommer og sprækker  = kuldebroer. Samtidig står du tilbage med en masse fraskær, som efterfølgende skal på genbrugspladsen. For ikke at tale om al den tid det tager at isolere et loft med batts isolering.

Med en isoleringsmaskine kan du isolere et loft i en almindelig ejendom på nogle få timer, og der er med sikkerhed ingen luftlommer eller sprækker. Den udblæste løsuldsfiber lægger sig tæt omkring konstruktioner, rør samt ledninger, og sikrer at der ikke er nogen kuldebroer. Samtidig er der ingen spild af isoleringsmateriale; du bruger kun det som er nødvendigt.

Vores CM-1500 isoleringsmaskine er designet til byggefirmaet eller isolatøren med jævnlige isoleringsopgaver, og har en imponerende høj kapacitet i forhold til dens størrelse og pris. Med en CM-1500 isoleringsmaskine kan du blæse med alle typer isoleringsgranulater såsom glasuld, rockwool, stenuld, papiruld og træfiberisolering.

CM-1500 kan bruges til indblæsning i ydervægge, skillerumsvægge, på lofter, i skunke, gulve og så videre. Du slipper for at bære rundt på isoleringen, da isoleringsmaskinen kan placeres tæt på isoleringsmaterialet, og ved hjælp af isoleringsslanger føres materialet direkte hen til der, hvor der skal isoleres.

Ønsker du information og pris på vores CM-1500 isoleringsmaskine kan du kontakte os på telefon 5460 9006 eller sende os en mail på enten info@isodan.dk eller info@coolmachineseurope.com

Besøg vores showroom eller køb direkte fra vores isoleringshop

Du kan også besøge vores hjemmeside, klik her.

Isodan ApS
Østervej 2
4960 Holeby
Lolland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35211373
P nummer: 1018389793

Kontaktperson

SED
Steen E. Damkjær
Salg og marketing
+45 49403797 sd@isodan.dk

Send til en kollega

0.047